GOSPINE PORUKEMEĐUGORJE

Gospina poruka svijetu:“Draga djeco ovaj svijet ima budućnost ali pod jednim uvjetom…”

Gospina poruka svijetu:“Draga djeco ovaj svijet ima budućnost ali pod jednim uvjetom…” Međugorski vidioc Ivan Dragičević prenosi Gospinu poruku koju preko njega upućuje cijelom svijetu.

Gospa kaže u jednoj poruci: “Draga djeco današnji svijet prolazi kroz svoje teške krize, a najveća kriza je kriza vjere jer se svijet udaljio od Boga. Današnje čovječanstvo se uputilo na put bez Boga,…. Na poseban način Gospa je zabrinuta za sve mlade u svijetu. Kaže da se nalaze u jako, jako teškoj situaciji, a da im mi možemo pomoći jedino svojom ljubavlju i molitvom srca. I kaže: “Draga mladi, ovo što današnji svijet nudi, to je sve prolazno.” Sotona koristi svaki slobodan trenutak za sebe, a danas to najviše čini na mladima jer želi razrušiti naše obitelji.”

“Draga djeco ovaj svijet ima budućnost ali pod jednim uvjetom a to je da se vrati Bogu.”

Gospa zove ustrajno sve, a posebno mlade da u svojim župama otvaraju Molitvene grupe. Također Gospa posebno zove i svećenike da oni osnivaju u svojim župama razne Molitvene grupe. Danas je iščezla molitva iz obitelji i trebamo se ponovo vratiti molitvi….

Obnovite molitvu. Molitva je nestala u vašim obiteljima. Roditelji više ne mole sa svojom djecom, djeca s roditeljima. U obiteljima je ponestalo vremena jednih za druge. Toliko umornih, slomljenih obitelji! Događa se raspad morala. Toliki utjecaj medija, televizije… Moderan svijet i tehnologija danas sve više i više pritišću mlade i obitelji, a Majka nas uporno zove: Vratite se Bogu, stavite njega na prvo mjesto! Vratite molitvu u svoje obitelji!

draga djeco

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er