BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEMEĐUGORJEPLAVI KRIŽ

Gospina poruka iz Međugorja svijetu od 25. ožujka 2021.

Kao i svakog 25. dana u mjesecu tako i danas 25. ožujka 2021. Gospa se ukazala Mariji Pavlović Lunetti i poslala poruku svijetu. Gospina poruka:

„Draga djeco! I danas sam s vama da vam kažem: dječice, tko moli, ne boji se budućnosti i ne gubi nadu. Vi ste izabrani da nosite radost i mir, jer ste moji.

Ja sam ovdje došla s imenom Kraljica mira, jer đavao želi nemir i rat, želi ispuniti vaše srce strahom u budućnost, a budućnost je Božja. Zato budite ponizni i molite i prepustite sve u ruke Svevišnjega koji vas je stvorio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“ (“Gospina poruka”)

Gospa je poslala poruku svijetu preko Marije Pavlović Lunetti i prošli mjesec 25. veljače. Podsjetimo se Gospinih riječi:

Gospina poruka:

„Draga djeco! Bog mi je dopustio da i danas budem s vama, da vas pozovem na molitvu i post. Živite ovo vrijeme milosti i budite svjedoci nade, jer ponavljam vam, dječice, da se molitvom i postom i ratovi mogu suzbiti.

Dječice, vjerujte i živite u vjeri i s vjerom ovo vrijeme milosti, a moje Bezgrješno srce ne ostavlja nikoga od vas u nemiru ako se meni utječe. Zagovaram vas pred Svevišnjim i molim za mir u vašim srcima i nadu za budućnost. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

RAZGOVOR SA MARIJOM PAVLOVIĆ LUNETTI

Marija, kako je biti osoba koja svijetu prenosi Gospine poruke?

To je zasigurno velika radost, ali u isto vrijeme i velika poniznost da možeš biti u Gospinoj službi. Taj mi je dar svaki dan znak da sam kap u moru preko kojeg Bog i Gospa djeluju. U srcu uvijek osjećam veliku potrebu da svjedočim, da svjedočim još više, da se ne umorim. Osjećam veliku potrebu svaki dan biti poticaj onima koji su se odlučili za svetost, kazala je Marija Pavlović Lunetti.

poruka

www.medjugorje-news.com/

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er