SVJEDOČANSTVAVIDEOVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Čudesno ozdravljenje: Bog me strpljivo čekao svake nedjelje u crkvi u Međugorju, na Križevcu…

Čudesno ozdravljenje: Bog me strpljivo čekao svake nedjelje u crkvi u Međugorju, na Križevcu… Poznate su mnoge priče o čudesnim ozdravljenjima, a jedna od najpoznatijih hrvatskih priča je svakako ona o primarijusu dr. Josipu Kovaču.

Primarijus Kovač je voditelj anestezije na Klinici za Urologiju KBC Seste Milosrdnice, a u nekoliko navrata je svjedočio o svom čudesnom ozdravljenje i obraćenju Kristu.

Njemu je 2006 godine dijagnosticirana gnojna upala mozga zbog koje je bio u komi 12 dana. Isto toliko borio se za život na respiratoru.

Novi život

Iz kome se probudio i tada počinje njegov novi život.

Kako je sam svojevremeno rekao, to je bio njegov ponovno pravi susret sa živim Isusom i njegovom Riječi.

Kada je obolio, bio je to jedan običan radni dan za doktora Kovača. Tijekom jedne hitne operacije, dobio je treskavicu i temperaturu. Tražio je zamjenu i otišao doma, a uslijedilo je 20 sati visoke temperature, povraćanja, glavobolje i opće slabosti.

U zaraznoj bolnici dijagnosticirana mu je gnojna upala mozga, odnosno meningokokna sepsa.

Posljednje riječi

Izgubio je svijest i zadnje što je čuo je bilo: “Nema tlaka i pulsa”. Vidio je svoju prestravljenu suprugu i pao u komu.

Probudio se 30 kila lakši, oduzete desne strane tijela. Kada se probudio, shvatio je da je imao veliku milost Gospodina koji ga je vratio u život.

Tvrdi kako je pronašao Boga u sebi, da je prepoznao svoje grijehe i spoznao milost i zaštitu Gospe.

Ponovno spoznao Boga

Rekao je kako je odgojen u kršćanskoj obitelji, ali da je živio po svom. “Nisam u svemu prepoznavao Božju milost i njegovu ljubav. Iako sam bio slijep, Bog me nije napustio. Nije okrenuo glavu od mene, već me kao milosrdni otac strpljivo čekao.

Čekao me svake nedjelje u crkvi u Međugorju, na Križevcu. Ispunjao sve moje nakane i molbe po zagovoru Gospe. Sve milosti koje sam primio, kao i grijehe koje sam činio, spoznao sam tijekom svoje bolesti. Grijehe sam oplakao i ispovjedio, a milosti me učvršćuju u vjeri i ljubavi prema Stvoritelju”.

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er