CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Egzorcist Gabriele Amorth – Lijek protiv Sotone je u Međugorju

Otac Gabriele Amorth je kazao da postoji velika vjerojatnost i mogućnost infiltracije Zla u Crkvu a sve zbog borba za moć između “kardinala koji ne vjeruju u Isusa, i biskupa koji su povezani s demonologijom”, prenosi britanski Times

Napominje; Ni vrata paklena neće je nadvladati jer je Šef Crkve BOG OSOBNO (Isus Krist)

Kao dokaz prisutnosti Zla i u samom Vatikanu otac je naveo i zataškavanje slučaja ubojstva Aloisa Estermanna.

Estermann je bio zapovjednik u švicarskoj gardi, a službena istraga zaključila je da je ubio svoju suprugu i nadređenog, a potom i sebe, jer nije dobio odlikovanje. “Odmah su sve zataškali -zaključuje Amorth.

Amorth tvrdi da je Sotonino djelo atentat na papu Ivana Pavla II., napad na papu Benedikta XVI, i silna podmetanja i prijetnje Papi Franji.

Zanimljivo je tvrdnja da postoje dokumenti u Vatikanu koji govore o tome da je papa Pio XII. pokušao provesti egzorcizam na Adolfu Hitleru na daljinu u čemu nije uspio. No oni se drže tajnima.

U vrijeme Drugog svjetskog rata i prije njega dio katoličkog svećenstva smatrao je da je NSDAP djelo sotone. Otac Gabriele Amorth, vatikanski egzorcist uvjeren je da je velika većina nacista i komunista (Staljin) bila opsjednuta zlim duhovima.

Amorth je objasnio da to zna od drugih koji su to imali prilike utvrditi osobno, a da mu je to u više navrata potvrdio i demon prisiljen na poslušnost u toku egzorcizma.

Upitan zna li Papa za to, Amorth bez krzmanja odgovara potvrdno i kaže: “On čini što može, a mnogi mu odmažu. To je strašna stvar.”

Lijek protiv Sotone je u Međugorju: “Međugorje je tvrđava protiv Sotone. Sotona mrzi Međugorje jer;

Crkva i danas želi da nam Marija bude znak pouzdane nade i utjehe. … Po Njoj – po Mariji – Krist će paklenoj zmiji satrti glavu.

www.medjugorje-news.com/hu-benedikt.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er