MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa je u Međugorju otkrila koji bi “oklop” protiv Sotone svi trebali imati u svojim domovima

Gospa je u Međugorju otkrila koji bi “oklop” protiv Sotone svi trebali imati u svojim domovima

Privatna uporaba sakramenatala praksa je Katoličke crkve, a koja u ovim ‘modernim’ vremenima i interijerima nije više dobro prihvaćena. Iako egzorcisti i proroci ujedinjeni, diljem svijeta upozoravaju kako se sile zla povećavaju i kako živimo vremenima apokalipse, a i sami golim okom možemo osjetiti tjeskobu i zloću koja se nadvila nad čovječanstvom, vjernici sve više gube vjeru u Gospodina ali i zaboravljaju kako su naraštaji i generacije iza nas obranjeni od brojnih ratova i pošasti, a sve uz pomoć sakramentala Katoličke Crkve.

Pripremite se za vremena koja dolaze, napravite “oklop” oko svog doma i obitelji, naravno s molitvom prvenstveno, ali onda i ovim darovima koje nam daje sveta Crkva, a koji bi mogli biti neophodni u ‘vremenima tame i tjeskobe’.

U poruci vidiocima 18. srpnja 1985. Gospa nije bez razloga progovorila o oklopu protiv Sotone kada je rekla:

“Draga djeco! Danas vas pozivam da stavite u svoje kuće što više blagoslovljenih predmeta i da svaka osoba stavi na sebe neku blagoslovljenu stvar. Sve predmete blagoslovite, tako će vas sotona manje napastovati, jer ćete imati oklop protiv sotone. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er