MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Marija: Gospa u Međugorju od nas želi samo jedno…

Vidjelica Marija: Gospa u Međugorju od nas želi samo jedno… Kad je došla, mi smo bili u komunizmu. Ovdje je bilo teško živjeti. Nisi mogao biti ni nastavnik, ni profesor, ni doktor niti dobiti ikakvo radno mjesto ako kažeš da si katolik. Nas su vodili u bolnice i rekli su nam da imamo vizije da smo psihički bolesni ali…

Marija Pavlović  imala je samo 16 godina kad je prvi put vidjela Gospu.  Gospa preko nje upućuje poruke župi i svijetu i danas. Ispočetka je poruke davala svaki dan, zatim svaki četvrtak, a od siječnja 1987. svakog 25. u mjesecu. Gospa joj je povjerila 9 tajni. Marija je udana za Talijana Paola Lunettija iz Milana, imaju četvero djece, a žive između Italije i Međugorja. Proputovala je mnoge zemlje svjedočeći Božju ljubav po Mariji.

“U početku nismo vjerovali da se to nama može dogoditi. Zašto baš ja? Ja nisam najbolja, ja nisam najvjernija, nisam puno išla u crkvu, bili smo normalna djeca. Kad je došla, mi smo bili u komunizmu. Ovdje je bilo teško živjeti. Nisi mogao biti ni nastavnik, ni profesor, ni doktor niti dobiti ikakvo radno mjesto ako kažeš da si katolik. Nas su vodili u bolnice i rekli su nam da imamo vizije da smo psihički bolesni ali malo po malo Gospa nam je dala nadu.

Rekla nam je: Mislite na Boga i na Božje stvari, a ono drugo nemojte misliti. I tako smo počeli stalno moliti. Osjećali smo se izabranim. Jer Gospina prisutnost je za nas na početku bio strah, a onda kasnije malo po malo postala je radost.’ svjedoči Marija o prvim danima ukazanja i dodaje da moramo shvatiti da kad Gospa dolazi, otvara se nebo za sve one koji žele primiti poruku. Napominje, da su svi ljudi izabrani za svetost bez obzira odakle su ili što rade.

Ističe da je najvažnija poruka koju je Gospa ostavila u Međugorju:

“Mir, mir, mir i samo mir, mir mora vladati između čovjeka i Boga i između svih ljudi!” To je ujedno i jedina poruka koju je Gospa dala u suzama.

Vidjelica Mirjana kaže i da je jedina stvar za koju je Gospa uistinu zabrinuta nisu ni ratovi, ni oluje ni bolesti, nego naše duše. Dodaje da Gospa vidi koliko smo zaokupljni svjetovnim stvarima, koliko smo rastrgani, a za dušu uopće ne brinemo. Zato nas, kaže Marija, “Gospa potiče da se vratimo Bogu; vratite se molitvi, vratite se postu.” Marija upozorava i da kad bi mi postili, “ova pandemija straha vratila bi se u pakao, jer to nije od Boga. A isto je i s pandemijom nemira u našem srcu i obitelji. Gospa nas zove da svetu obitelj stavimo kao primjer i da učimo od svete obitelji.”

U ovom svjedočanstvu Marija govori i kako je odgajala svoju djecu koja su rođena u vrijeme dok je već imala ukazanja. Upozorava: “Ne budite fanatični. Kad su bili maleni a mi kao obitelj molili krunicu, djeca su se igrala, vratila bi se izmoliti svoju desetku i vratila se igranju. Također kaže da su sami usvojili po primjeru ljubav prema Gospi. Vidjeli su roditelje koji svaki dan ostavljaju u petom mjesecu cvjetić ispred Gospe pa su i oni sami tako činili.”

Marija ima poruku i za one koji silno žele razgovarati s vidiocima u Međugorju. “Uvijek im kažemo: Mi nismo važni, Bog je važan; obratite se, slušajte Gospine poruke, stavite ih u praksu a ono što nas je Gospa naučila je to da preko Nje, Gospe idemo svi Isusu.
Znači, zaljubite se u Gospu! Jer Gospa je tako zaljubljena u Boga da ćete se i vi zaljubiti u Boga i slijediti ga poput Nje i onda će početi novi svijet!”

gospa

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er