VJERA I DUHOVNOST

Zašto je zastava duginih boja poganske naravi?

Kardinal Gerhard Müller jednom je izjavio da zastavu duginih boja nose protagonisti tzv. Sinodalnog puta. Evo kako on objašnjava da se radi o simbolu i zastavi poganske naravi.

U Starom zavjetu duga se smatra znakom Božjeg saveza i mira s čovječanstvom (Post 9,11-17). Međutim, izvorno vjersko značenje transformirano je u simbol mirovnog pokreta. Od 1970-ih zastava duginih boja, u obrnutom prirodnom slijedu boja, smatra se zastavom međunarodne LGBT ideologije, koja se pretvara da se suprotstavlja diskriminaciji homo-erotski nastrojenih osoba, ali je, zapravo, antiteza prirodnoj i objavljenoj antropologiji.

Ljudsko tijelo u svom prirodnom obliku muške i ženske seksualnosti smatra se samo materijom, koju autonomna volja pretvara u proizvoljno sredstvo orgijskog užitka, odnosno, kako bi se izbjeglo osnovno osjećanje nihilizma, tj. kako bi se pobjeglo od strašnog iskustva Božje smrti. Kao i uvijek, suputnici ateističkih ideologija nisu svjesni stvarnih namjera njihovih protagonista. Ili ne žele znati te namjere i sami su se spremno zavarali propagandom da je anti-diskriminacija jedini cilj.

Iz govora kardinala Gerharda Müllera objavljenom na kath.net

Izvor

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er