MEĐUGORJE

Vidjelica Marija: Ovo je jedino ukazanje tijekom kojeg Gospa nije ostavila poruku, umjesto Gospe to je učinio…

Svakog Božića 25. prosinca vidjelica Marija prima poruku Blažene Djevice Marije. Tog Božića 2012. dogodilo se nešto što je zaprepastilo i nju i svjet koji prati međugorske poruke.

“Isus mi se obratio kao Kralj mira. Bilo je to dijete, ali on je sve riječi izgovarao s neviđenim autoritetom. Glasom koji je u meni ostao tako jak,“ govori vidjelica Međugorja Marija Pavlović-Lunetti o svom iznenađujućem susretu na Božić 2012. s Djetešcem Isusom.

Dijete joj je dalo snažnu i jasnu poruku, umjesto Njegove Majke.

Iskustvo je bilo potpuno neočekivano za vidjelicu Mariju koja kaže da je Djevicu Mariju s Djetetom Isusom u naručju vidjela svakog Božića trideset i jednu godinu do tada, ali nikada prije nije čula Isusa kako govori. U Intervjuu za Radio Mariju ubrzo nakon ukazanja, još uvijek se trudila razumjeti što je vidjela. ” Pokušavam shvatiti što se dogodilo, što sam vidjela”.

“Danas je zaista poseban dan jer Gospa nije dala nikakvu poruku,”, otvorila se Marija u radijskom intervjuu.

„Gospa je došla s Djetetom Isusom u naručju. Nije dala nikakvu poruku. Ali Dijete Isus poče govoriti i reče: “Ja sam vaš mir, živite Moje zapovijedi.” Gospa i Djetešce Isus blagoslovili su nas zajedno znakom križa. “

“Isus mi se obratio kao Kralj mira. Bio je dijete, ali ove je riječi izgovorio takvim s autoritetom. Glasom koji je ostao jak u meni. To nije bio glas djeteta starog nekoliko sati. Ne znam kako to uopće izreći. Isus koji je malen, novorođenče, koji nam se obraća ”, pokušava dočarati rekla je Marija poruku koja je tada iznenadila svijet.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er