MOLITVE

Molitva za mudrost u bezizlaznim situacijama

Svaka molitva koju molimo našem Gospodinu Isusu Kristu, posebna je jer svaka donosi posebne milosti i uslišanja. Donosimo vam molitvu za mudrost koja je najpotrebnija u najtežim situacijama da nam Bog da posebnu mudrostu da izađemo iz bezizlaznih situacija.

Bože otaca naših i Gospodine milosrđa, ti koji si riječju svojom stvorio svemir, i koji si sazdao čovjeka mudrošću svojom, da vlada nad stvorovima tvojim, i da svijetlom upravlja u svetosti i pravednosti, i da sud sudi dušom pravišnom: daj mi mudrost, prisjednicu svog prijestola, i ne odbaci me između djece tvoje.

Jer sam sluga tvoj, sin sluškinje tvoje, čovjek slab i malovjeran, nesposoban shvatiti pravdu i zakone. Jer ako bi tko od sinova ljudskih bio i savršen, ali bez mudrosti koja od tebe dolazi, opet ne bi ničemu vrijedio. S tobom je mudrost, koja zna djela tvoja, koja je bila nazočna kad si stvarao svijet; ona zna što je milo tvojim očima, i što je pravo po tvojim zapovijedima.Pošalji je s nebesa svetih, i otpravi je od svojeg slavnog prijestola, i da spoznam što je tebi milo. Jer ona sve zna i razumije, ona će me razborito voditi u pothvatima mojim, i štititi svojom moći. (Mudr 9, 1-6. 9-11)

Molitva

JUTARNJA MOLITVA

Bože, u pomoć mi priteci.
Gospodine, pohiti,da mi pomogneš.
Slava Ocu…

Bože, vjerujem u Te, jer si nepogrešivo istinit. Bože, ljubim Te, jer si neizmjerno dobar.
Gospodine, Bože svemogući, koji si dao da nam osvane ovaj dan, čuvaj nas svojom moći da danas ne padnemo ni u koji grijeh, već da uvijek budu pravedne pred Tobom naše misli, riječi i djela. Po Kristu Gospodinu naše. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er