MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Marija: Gospa nas priprema za trijumf Njenog Bezgrješnog srca

Vidjelica Marija komentirala je Gospinu poruku od 25. lipnja 2019. ovim riječima „Gospa nas priprema za trijumf svog Bezgrješnog Srca. “… Gospa kaže” PRIPREMITE SE “

Kao i u svakoga puta nakon Gospine poruke 25. u mjesecu, na kraju dana na Radio Mariji postoji telefonski intervju s vidjelicom Marijom. U tom intervjuu sudjeluju ravnatelja Radio Marije Padre Livio Fanzaga i vidjelica Marija koja ima Gospino ukazanje svakoga 25. datuma u mjesecu. Ovo je poruka koju je Gospa dala vidjelici Mariji 25. lipnja 2019. godine:

„Draga djeco! Zahvaljujem Bogu za svakoga od vas. Na poseban način, dječice, hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. Ja vas pripremam za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi kako bi preko vas Duh Sveti djelovao i obnovio lice zemlje. Molim s vama za mir koji je najdragocjeniji dar, iako sotona želi rat i mržnju. Vi, dječice, budite moje ispružene ruke i ponosno idite s Bogom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Na početku vidjelica Marija kaže da je Gospa bila sretna što nas vidi u velikom broju, sve nas koji smo se odazvali njenom pozivu. U Međugorskoj crkvi bilo je 270 svećenika koji su koncelebrirali , a mnogi, mnogi, radi ispovijedi. Ovo je zahvalnost Bogu za Gospinu nazočnost u našoj sredini.

Koja su nova vremena za koja nas Gospa priprema? (pitanje oca Livija)

Vidimo da nas Gospa priprema za trijumf svog Bezgrješnog Srca i kako kaže, priprema nas za ova vremena tražeći da budemo čvrsti u vjeri. Njegov dolazak među nas dašak je Duha Svetoga Božjeg. Pogotovo u novije vrijeme Gospa naglašava važnost čvrstoće u vjeri, moramo biti jaki da se suprotstavimo struji nevjere i otuđenja od Boga. Mnogo puta zaboravimo srce svoje vjere, ovdje u Međugorju postoji srce vjere, također ove večeri bila je velika molitva hvale. Kad se zajedno molimo, osjećamo tu veliku ljubav koja postoji prema Gospi.

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er