MEĐUGORJEVIJESTI

(VIDEO) UPOZORENJE Apokaliptična poruka SAD-u iz Međugorja!

Apostolski vizitator svete stolice za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser poslao je doista značajnu poruku svijetu ali i upozoravajuću poruku SAD-u…

‘Dragi Amerikanci kojima se obraćam iz Međugorja, iz mjesta koje volite posjetiti u normalno vrijeme. A vrijeme koje živimo je teško, ne samo za vas u Americi, ne samo za svijet, nego i za nas u Međugorju jer vrlo malo hodočasnika dolazi iz svijeta.

Želim da znate da se zagovaramo Kraljici Mira ovdje u Međugorju za sve vas, o one koji su blizu ali i za one koji su daleko.

Ovo vrijeme koje živimo možemo usporediti s tamom groba koja je zavladala nakon što je Krist umro a o čemu nam govore evanđelisti. Krist Isus sin Božji poslan je ljudima da nas spasi, a nakon što smo ga ubili zavladala je tama koja je trajala jedno vrijeme. Svijet je zaronio u tu tamu ali moramo sagledati znakove vremena koje nam šalje Bog gospodar sadašnjosti, gospodar ovog trenutka.

Taj znak kaže da On bez nas ne može ništa, kao ni mi bez Boga tako da se moramo vezati za Njegovu prisutnost kako bi rastjerali ovu tamu i izašli na svjetlost. Pogledali sunce koje dolazi i koje toliko potrebno. To je moja poruka vama. Pozivam vas da tako živite, kazao je nadbiskup Henryk Hoser, vatikanski izaslanik u Međugorju i dodao nezamislivo važnu poruku američkom narodu, a vezanu i za novog predsjednika Bidena, iako ga izrijekom ne spominje, a koji se predstavlja katolikom.

Hoser izričito daje gotovo apokaliptičnu poruku i upozorenje američkom narodu rekavši im:

‘Ako Sjedinjene Države obećaju i nastave planirati svoj život prema razvoju i zaštiti ljudskog života u svim fazama postojanja, bit će spašene. Ako vas politika međutim bude gurala prema poricanju ljudskog života, politike će vas gurnuti dublje u tamu koja vas plaši.’

Ovim riječima Hoser je direktno upozorio američki narod da budu budni, da ne dozvole da im se pod krinkom katoličanstva odvija ubojstvo naroda.

Nadalje poziva narod da se okrenu Bogu i nadi koja dolazi samo od Boga, uz zagovor Blažene Djevice Marije koja nas jača u hrabrosti dok prolazimo ove teške trenutke!

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er