CRKVASVECI

Najljepše molitve našim hrvatskim svecima

Najljepše molitve našim hrvatskim svecima. Zaštitnik Hrvata je sv. Josip, sv. Leopoldu Mandiću ljudi se mole za poboljšanje materijalne situacije, a blaženoj Ozani Kotorskoj za povećanje mudrosti

Sveti Leopold Bogdan Mandić: Uslišava molitve za poboljšanje materijalne situacije

Leopold Bogdan Mandić Molitve

Molitva svetom Leopoldu za hrvatski narod

Gospodine Isuse Kriste, ti si ljubio svoj narod, svoju zemlju, jezik i običaje svojih ljudskih predaka. Po tvom je primjeru sveti Leopold, služeći braći ljudima u drugoj zemlji, vjerno ljubio svoj hrvatski narod.

Vezani članci

I ja te, zajedno sa svetim Leopoldom Bogdanom, molim da narod kojemu pripadam raste i napreduje u miru i slozi s drugim narodima, da kolijevke ne budu prazne, da se ognjišta ne gase, da se svi prognani i izbjegli vrate svojim domovima, da za svakoga bude u domovini rada, kruha, pravde i sreće, te da živimo i umiremo u tvojoj milosti, pod zaštitom Majke Marije, vjerni Velikom Zavjetu svojih pradjedova.

Blažena Ozana Kotorska: Uslišava molitve za povećanje mudrosti

Molitva blaženoj Ozani Kotorskoj 

Obnovi, Gospodine, u našim srcima ljubav prema tvojoj muci, da po zagovoru i primjeru blažene Ozane, djevice i pokornice, postanemo dionici tvoje boli i slave. Koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen. 

Blaženi Jakov Zadarski: Uslišuje molitve za pomirenje i štiti siromašne

24sata

Molitva blaženom Jakovu Zadarskom

Bože, ti si blaženoga Jakova pozvao na put savršene ljubavi da u ovom svijetu traži tvoje Kraljevstvo. Po njegovu zagovoru i nas ojačaj da radosno napredujemo na putu ljubavi. Po Gospodinu.

Blaženi Ivan Merz: Uslišava molitve za polaganje ispita i štiti kod sklapanja ugovora

24sata

Molitva blaženom Ivanu Merzu

Gospode Isuse Kriste koji si, kako se ufamo, dušu vjernoga službenika svoga Ivana učinio dionikom života Presvetoga Trojstva u nebeskoj slavi, molimo da po njegovu primjeru, a po zagovoru svetog Ivana, apostola i evanđelista, u nerazrješivoj zajednici sa svetom Katoličkom crkvom i rimskim papom živimo, radimo i trpimo za slavu i proširenje kraljevstva tvoga, koji živiš i kraljuješ s Bogom Ocem u jedinstvu Duha Svetoga, Bog, po sve vijeke vjekova. Amen.

Sluga Božji Ante Antić: Uslišava molitve za dobivanje posla 

24sata

Molitva slugi Božjem Anti Antiću

Bože, Oče naš, izvore svakog dobra! Sin nas je tvoj poučio da budemo savršeni i milosrdni po uzoru na tvoju dobrotu. U Duhu Svetom, ti si slugu svoga oca Antu Antića uzdigao do savršenog vršenja tvoje svete volje. Proslavi, Gospodine, Slugu svoga i na ovoj zemlji čašću sveca, a meni po njegovom zagovoru udijeli milost za koju te sada posebno molim… Nadasve mi daruj svoje svjetlo i milost da poput oca Antića sve činim i trpim iz ljubavi prema tebi koji si sa svojim Sinom i Duhom Svetim izvor svakoga dobra i smirenja svih srdaca. Amen. Slava Ocu… (tri puta)

Sluga Božji Josip Lang: Na glasu kao poseban zaštitnik siromašnih i potrebitih

24sata

Molitva slugi Božjem Josipu Langu

Gospodine, ti si dao milost svome sluzi Josipu Langu da se odlikuje ljubavlju prema Presvetoj euharistiji i pobožnosti prema tvojoj Prečistoj Majci. On je želio proslaviti tebe i pomažući siromasima svjedočiti tvoju ljubav. Daj, Gospodine, da nam njegov život bude uzor i svjetlo, da ga nasljedujemo, a njega uzdigni na čast oltara da nam bude zagovornik na putu prema tebi. Amen.

Sluga Božji Miroslav Bulešić: Istaknuti svećenik te mučenik političkog režima 

Molitva slugi Božjem Miroslavu Bulešiću

Gospodine Isuse, ti se svećeniku Miroslavu Bulešiću dao milost da tebi vjerno služi revnim apostolskim djelovanjem u ljubavi prema Crkvi i da ti vjerno prikaže žrtvu svojega života. Udijeli i nama jakost u ispovijedanju iste vjere i postojanost u vršenju tvojih zapovijedi. Molim te da mi po zagovoru Sluge Božjega udijeliš milost… Proslavi svoga Slugu čašću oltara, da nam bude primjer i zagovornik u borbama života na putu vječnog spasenja. Koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er