KRIŽEVACMEĐUGORJEOSTALOVIDEO

VIDEO Izvanredan događaj u Međugorju. Dan kad je mnoštvo hodočasnika vidjelo kako nestaje križ na Križevcu…

Dana 2. srpnja 1986. u Međugorju godine dogodilo se nešto sasvim nesvakidašnje i izvanredno, kada je na brdu Križevcu nestao križ i pojavila se Gospa. Video koji je snimila hodočasnica iz Italije brzo se proširio po cijelom svijetu. Poslije dvadesetak godina točnije 2019. godine isti se fenomen i ponovio snimljen od hodočasnika iz Amerike a na tom videu možemo vidjeti kako križ na trenutke treperi i nestaje.

2. srpnja 1986. u Međugorju mnoštvo hodočasnika skupilo se ispred župnog ureda u Međugorju gdje je Ivan Dragičević trebao imati ukazanje. U trenutku ukazanja čula se riječ “Gospa” na svim stranim jezicima. Mnoštvo ljudi je vidjelo Gospu te je sa uzbuđenjem doživjelo taj događaj koji je na sreću snimila jedna talijanska hodočasnica. Gospa se prikazala na Križevcu točno u ono vrijeme kad je Ivan pao na koljena i kad je započelo ukazanje u župnoj kući.

Međugorju

Čim je ukazanje Ivanu završilo Gospa je nestala i križ na Križevcu se ponovno vratio u svoje prvobitno stanje. Trajalo je oko 5 minuta. Mnoštvo hodočasnika je svjedočilo tom čudu i odmah poslije ukazanja Ivanu Dragičeviću su pohitili na Križevac u nadi i vjeri pomoliti se i zahvaliti Majci što im je ostavila znak da je sa nama. Nažalost sam video tog fenomena uklonjen je sa Youtube-a.

Slična stvar dogodila se 19. svibnja 2019. godine kada je skupina hodočasnika engleskog govornog područja snimilo fenomen nestanka križa na Križevcu. Križ je malo treperio pa nestajao da bi se pred kraj video vratio u svoje normalno stanje. Sami se uvjerite u videu kojeg možete pogledati u nastavku.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er