MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Tijekom ukazanja Gospa je u Međugorju vidiocima rekla da molimo ovu molitvu svakodnevno, a njome molimo i za duše u čistilištu

U Međugorju, u gotovo svim trgovinama vjerskim suvenirima, nalazi se neobična mala krunica. Krunica ima sedam zrnaca, koja služi kao podsjetnik na molitvu sedam Očenaša. Ovo je drevna molitva Hercegovine. Moli se za štovanje Isusovih rana, uključujući ranu od trnove krune.

Kad su ukazanja započela u Međugorju, Gospa je rekla mladim vidiocima da jako voli ovu molitvu, i rekla im da molitvu sedam Očenaša započnu molitvom Vjerovanja. Iz Međugorja, molitva se proširila po cijelom svijetu. Od prvih ukazanja Gospa je tražila ovu molitvu a tijekom ukazanja 3. srpnja 1981. godine, rekla je vidiocima: “Prije sedam Očenaša uvijek molite vjerovanje” U svojoj poruci od 16. studenog 1983. god. „Molite barem jednom dnevno Vjerovanje i sedam Očenaša, Zdravo Marijo i Slava Ocu na moje nakane kako bi se preko mene mogao ostvariti Božji plan. “

Dodala je da ova molitva oslobađa duše iz čistilišta, zapravo u poruci od 20. srpnja 1982. rekla je: „U Čistilištu ima mnogo duša, a među njima i ljudi posvećenih Bogu. Molite za njih barem sedam Očenaša Zdravo Marija Slava Ocu i vjerovanje!

Mnoge su duše već dugo u Čistilištu jer nitko ne moli za njih. U Čistilištu postoji nekoliko razina: najniže su blizu Pakla, dok se one povišene postupno približavaju Raju “. Gospa je preporučila ovu praksu kao zahvalnost na kraju svete mise; župa Međugorje odmah je prihvatila ovaj poziv koji se moli odmah nakon večernje svete mise.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er