MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Nevjerojatno svjedočanstvo: Hodočasnik svjedoči kako mu je Gospa spasila život nakon hodočašća u Međugorje

“Milost mnogih hodočašća u Međugorje bila je veliki blagoslov u mom životu. Od samog početka, od mog prvog tamošnjeg hodočašća, Marija me je „dirnula“ svojom nježnom ljubavlju, ponudila mi je Božju blizinu”, svjedoči hodočasnik George za milujciese.

Imao sam želju vratiti se u Međugorje jer sam se tamo osjećao kao u predvorju raja, kao nigdje drugdje na svijetu. Marija na poseban način rađa svete želje, daje i obnavlja životnu radost, rasplamsava Božje snove, pomaže nositi svakodnevni križ…

Prije nekoliko godina radio sam u Szczecinu, 250 kilometara od mog rodnog grada Poznańa. Roditelje sam posjećivao jednom mjesečno. Ujutro sam se do njih vozio autom oko tri i pol sata i onda se vratio navečer.

Na putovanju sam se malo molio, a onda slušao radio. Kad sam na drugom hodočašću u Međugorje čuo da Marija neprestano traži molitvu, odlučio sam slušanje radija zamijeniti molitvom krunice, jer nakana je toliko.

Ti sati u autu s Marijom u molitvi dali su mi puno entuzijazma. Donio sam iz Međugorja naljepnicu s likom Marije i riječima: “Da znaš koliko te volim, plakao bi od sreće”, zalijepo je je u auto i stalno me podsjećala na moju odluku.

Jednom sam, u jesen, molio krunicu, vraćajući se u Szczecin u mraku. Lijepo sjajan mjesec u jednom je trenutku obasjao Marijino lice na naljepnici. Možda sam na dvije sekunde skrenuo pogled s ceste, gledajući sliku Majke Božje. Za to vrijeme, iako nisam napravio nikakve pokrete s volana, moj auto je stao iza ruba ceste. Stao.

Kad sam podigao pogled, s iznenađenjem sam vidio da u suprotnom smjeru, iza zavoja, velikom brzinom izlazi automobil i vozi mojom trakom, a koji je očito nepropisno pretjecao u zavoju i stoga je bio okrenut direkt prema meni. Da sam vozio svojom trakom, to bi bio frontani sudar!

Vjerujem da je Marija ta koja je odvukla moj auto na stranu ceste zaustavila ga i spasila mi život. Oba automobila tek su lagano protrljala ogledala, ostavljajući trag ovog događaja kao potvrdu neobične intervencije s neba.

Dugo sam razmišljao o ovoj situaciji – i samo je čudo za mene ovdje objašnjenje. Upravo kad sam molio krunicu i govorio Mariji da je volim, moj auto se iznenada zaustavio oko metar i pol u stranu.

Budući da sam bio sa strane ceste, izbjegao sam strašnu nesreću iz koje ne bih izašao živ u autu tako malom kao što je Daewoo Tico. Čvrsto vjerujem da je upravo Marijina majčinska ljubav bila uzrok mog spasenja.”

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er