ZANIMLJIVOSTI

Tech: Preuzmite potpunu kontrolu nad mobilnim uređajem vašeg djeteta

Bez obzira na to jesu li vaša djeca još mala ili su već tinejdžeri, aplikacija Family Link omogućuje vam da postavite osnovna digitalna pravila kako biste ih lakše usmjerili dok uče, igraju se i istražuju na mreži.

Na bazi android sistem telefona moguće je skinuti aplikaciju s Google Play trgovine i instalirati na uređaje vašeg djeteta ili djece. Vi kao roditelj preuzimate aplikaciju pod nazivom Google Family Link for parents to jeste aplikacija za roditelje, dok na uređaju vašeg djeteta koristite Google Family Link for children and teens.

Nakon što ste instalirali Google Family Link for parents i podesili sebe kao administratora odnosno upravitelja uređaja vašeg djeteta, potrebno je podesiti i uređaj vašeg djeteta. Svakako je potrebna i SIM kartica u uređaju vašeg djeteta. Na njegovu uređaju instalirate Google Family link for children and teens. Kreirate mu Gmail račun s točnom dobi vašeg djeteta i slijedite upute instalacije. Nakon instaliranja i podešavanja uređaja vašeg djeteta dobivate niz korisnih funkcija, a to su:

-Zaključavanje uređaja na određeni period. Možete svom djetetu na dnevnoj bazi dopustiti recimo korištenje mobitela 2 sata, recimo od 18 do 20h. Nakon tog se mobitel zaključava do narednog dana u 18h. Također možete zaključati mu mobilni uređaj recimo dok mu traje nastava.

-Njegov uređaj je prilagođen njegovoj dobi. Nemoguće je koristiti neke aplikacije ili gledati video isječke s Youtube koje nisu prilagođene njegovim godinama

-Da bi dijete preuzelo neku aplikaciju, vi s vašeg mobilnog uređaja možete odobriti ili odbiti taj zahtjev.

-Možete ga pratiti putem GPS-a gdje se vaše dijete nalazi

-Imate kompletnu evidenciju kroz 24 sata što je vaše dijete radilo na mobilnom uređaju i koliko je recimo vremena provelo na Youtube.

-Dok je djetetov mobilni uređaj zaključan od vas, dijete može u tom periodu jedino poslati SOS poziv prema vama dok ostale funkcije su nedostupne.

-i još mnogo opcija, ove gore navedene su bitnije što Google Family Link nudi.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er