MEĐUGORJE

Svjedočanstvo svećenika u Međugorju: Ovo je bio čisti dokaz Božje intervencije!

Svećenici koji ispovijedaju u Međugorju često se nađu u neobičnim situacijama. Mnogo je onih koji godinama nisu pristupali sakramentima, koji žele ponovno otkriti svoju vjeru, koji je žele ojačati.

Sestra Emmanuel prikupila je neka svjedočanstva. Ispovijed je sakrament koji nas vraća Bogu, gdje svatko od nas traži oproštenje i zaziva, po Marijinu zagovoru, pomirenje s Ocem.

Svećenici koji ispovijedaju u Međugorju često se nađu u neobičnim situacijama. Jedan od njih ispričao je da je jednog dana zauzeo ispovjedaonicu u kojoj je pisalo francuski jezik. Ulazi Talijanka, klekne i počne brzo govoriti na talijanskom. Kako svećenik nije ništa razumio, kaže joj (na francuskom) da ode do talijanskog svećenika, jer on ne razumije što gospođa govori. No gospođa se oglušila na savjet i nastavila s ispovijedi, te mu punom parom priča svašta. Zbunjen, svećenik pita Isusa: “Što da radim?” Jer sakrament je nevaljan ako jedno od dvoje ne razumije drugoga. U tom trenutku događa se nešto nevjerojatno: svećenik pred očima, kao na filmu, vidi sve što mu žena govori na talijanskom i sve razumije! Ali priča ovdje ne završava, jer se svećenik, odgovarajući, iznenadi što može govoriti na talijanskom, jeziku koji nikada nije učio i koji ne zna!

Dodaje da je u tim međugorskim ispovjedaonicama sposoban stajati u redu više sati, a da ne primijeti kako vrijeme prolazi i da se ne osjeća umorno ili gladno. Nije neuobičajeno da Bog, kako bi potaknuo svoju djecu na dobru ispovijed, daje upečatljive znakove svoje prisutnosti.

Zašto ispovijed jednom mjesečno – zato jer to od nas traži Gospa!

“Pozivam vas da se ispovijedate jednom mjesečno, – poručuje nam Djevica Marija – jer nema čovjeka na zemlji kojemu nije potrebna mjesečna ispovijed”. Očito; Marija vas poziva na iskrenu ispovijed, popraćenu željom da više ne griješite“ – zaključuje.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er