STRANE VIJESTI

Suprug ubijene učiteljice u stravičnom masakru u osnovnoj školi u Teksasu preminuo od srčanog udara

Udovac Joe Garcia, čija je supruga ubijena u pucnjavi u školi Uvalde, preminuo je u četvrtak od srčanog udara. Slomljenog srca nakon što je izgubio suprugu Irmu Garciu u pucnjavi u osnovnoj školi Robb, Joe Garcia, 50-godišnjak, preminuo je od srčanog udara u četvrtak, 26. svibnja.

Vraćajući se kući nakon što je posjetio grob svoje supruge kako bi ostavio cvijeće, samo se srušio preko svog nećaka rekao je za New York Times. Joe i Irma bili su u braku 24 godine. Par je imao četvero djece: dva dječaka i dvije djevojčice. Cristian, najstariji, služi u mornaričkom korpusu Sjedinjenih Država, Jose pohađa Sveučilište Texas State. Najstarija kći Lyliana je druga godina srednje škole, a najmlađe dijete Alysandra ide u sedmi razred.

Irma Garcia radila je u Robb osnovnoj školi 23 godine. Predavala je povijest četvrtog razreda u pretežno latinoameričkoj zajednici, piše Aleteia.org

Jučer navečer je nadbiskup San Antonija Gustavo García-Siller služio emotivnu misu za Josea u crkvi Presvetog Srca u Uvaldeu. Jedan je sudionik na Twitteru podijelio: “Svi u crkvi su plakali.” Dalje je rekao: “Nadbiskup je počeo plakati tijekom euharistijske molitve.”

Otac Eduardo Morales opisao je par, rekavši za WFAA news “Oni su bili ljudi koji su išli u crkvu, uvijek bili spremni pomoći, uvijek su vidjeli što mogu učiniti u zajednici, a ne samo za svoju obitelj.” “Nadam se da se sjećamo koliko su darivali”, rekao je Morales.

Masakr u osnovnoj školi Robb – najsmrtonosnija pucnjava u školi u Sjedinjenim Državama od napada na osnovnu školu Sandy Hook 2012. – istraga se nastavlja. Vlasti izvještavaju da navodni napadač, Salvador Ramos, nema prethodno poznate probleme sa mentalnim zdravljem ili kriminalnu povijest. 18-godišnji napadač ubijen je u pucnjavi, nakon što je bio u školi više od sat vremena, izvijestili su istražitelji u četvrtak. U napadu je umrlo 19 djece i dvoje odraslih.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er