ČITLUKVIJESTI

Spomen na pokojnu dobročiniteljicu s. Muriel Geisler

Spomen na pokojnu dobročiniteljicu s. Muriel Geisler. U kapelici Edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“ u Potpolju danas je slavljena misa zadušnica za pokojnu časnu sestru Muriel Geisler, piše citluk.ba .

Zadušnicu za pokojnu dobročiniteljicu predslavio je fra Goran Azinović u suslavlju s fra Mirom Šegom, a članovi Udruge Susret, djelatnici edukacijsko-rehabilitacijskog centra, suradnici i prijatelji pokojne Muriel svojim su molitvama zahvalili za život i djela milosrđa pokojne dobročiniteljice koja je u Hercegovini djelovala od 1992. godine.

Hercegovačkom puku s. Muriel je sa svojim suradnicima pomagala u najtežim trenucima te je, uz mnogobrojna ostala dobročinstva, ostala upamćena po pokretanju izgradnje edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“, koji je izgrađen kako bi pomogao djeci i mladima s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

Nažalost, s. Geisler preminula je 21. srpnja 2020. godine i nije doživjela otvaranje edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“, no svojim je djelovanjem ostavila neizbrisiv trag.

Obilježavanju treće obljetnice smrti s. Geisler ispred Općine Čitluk, kojoj je Humanitarna udruga sv. Josip Radnik iz Chicaga donirala objekt nakon izgradnje uz obvezu trajnog zadržavanja namjene, nazočili su Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk i Ivo Bevanda, tajnik Općinskog vijeća Čitluk.

Moleći za pokoj duše s. Muriel Geisler nazočni na misi zadušnici zahvalili su pokojnoj s. Muriel za sve što je učinila, ali su u isto vrijeme molili i da pokojna s Neba uvijek prati i bdije nad svom djecom koja dolaze u Edukacijsko-rehabilitacijski centar „Sv. Josip Radnik“.

medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er