MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Gospa mi je prvi put pokazala kako se odvija prva tajna, izgledalo mi je kao da…

Vidjelica Mirjana: Gospa mi je prvi put pokazala kako se odvija prva tajna, izgledalo mi je kao da… Dugi niz godina fra. Slavko bio je viđen kao duhovno središte Međugorja. Mladi vidioci su mu vjerovali i zbog toga su mu vidioci otkrili mnoge važne stvari. Fra. Slavko je jednom prilikom rekao: „Da bismo bolje razumjeli značaj tajni i proročanstva vezanih uz događaje u Međugorju, moramo napraviti korak unatrag”

„Gospa mi je prvi put pokazala kako se odvija prva tajna. Izgledalo mi je kao da gledam film. Ono što sam vidjela bilo je vrlo teško.”

“Razgovarao sam s vidjelicom Mirjanom koja je ponovno rekla:‘ Ovo je razdoblje razdoblje milosti kada se daju mnoge milosti, to je razdoblje obraćenja. Drugo će razdoblje biti vrlo bolan postupak pročišćenja koji će biti za cijelo čovječanstvo i na kraju tog procesa Isus će doći i pojavit će se vidljivi znak. ” Tijekom ukazanja 2. studenoga 1985. vlč. Slavko je vidio Mirjanu kako spušta glavu. Bila je jako tužna i oči su joj bile pune suza.

Nakon ukazanja svećenik ju je pitao: Što je bilo? Zašto si bila tako tužna? Tada je Mirjana objasnila: „Gospa mi je prvi put pokazala kako se odvija prva tajna. Izgledalo mi je kao da gledam film. Ono što sam vidjela bilo je vrlo teško. Zbog ovoga sam tužna.

Vidjelica kaže da je pitala Gospu: „ako će se te stvari dogoditi, znači li to da je Bog tvrdog srca. Gospa je odgovorila: “Bog nema tvrdo srce, ali čovjek ima tvrdo srce: pogledajte oko sebe i vidjet ćete koliko grijeha ima i shvatit ćete tada”. Kao što već znamo već dugi niz godina, Gospa svima nama šalje poruke. Gospa precizno kaže da bismo svaki dan trebali biti u svetosti, posluhu, Božjoj dobroti, kako bismo bili ljepši i spremniji za Gospodinov dolazak. Pravovremenom nas je porukom Blažena Majka podsjetila da budemo spremni na ono što dolazi i da budemo spremni za vaš susret s Bogom.

Rekla je: „Draga djeco, s majčinskom ljubavlju pozivam vas da otvorite srca miru; otvoriti srca mojem Sinu, kako bi u vašim srcima mogla pjevati ljubav prema mojem Sinu, jer samo iz te ljubavi mir dolazi u duši. Djeco moja, znam da imate dobrotu, znam da imate ljubav – milosrdnu ljubav, ali mnoga moja djeca još uvijek imaju zatvoreno srce. Misle da to mogu učiniti bez usmjeravanja svojih misli prema Nebeskom Ocu koji osvjetljava – prema mom Sinu koji je uvijek iznova s ​​vama u Euharistiji i koji vas želi slušati. Djeco moja, zašto ne razgovarate s Njim?

Život svakoga od vas važan je i dragocjen, jer je to dar Nebeskog Oca za vječnost. Stoga, ne zaboravite i dalje zahvaliti mu: razgovarajte s njim. Znam, djeco moja, da vam je nepoznato ono što slijedi, ali kad dođe vaš svijet dobit ćete sve odgovore. Moja majčinska ljubav želi da budeš spremna.

Djeco moja, svojim životom neprestano stavljajte dobre osjećaje u srca ljudi koje susrećete, osjećaje mira, dobrote, ljubavi i opraštanja. Kroz molitvu poslušajte ono što Moj Sin govori i ponašajte se u skladu s tim. Ponovo vas pozivam na molitvu za vaše pastire, za one koje je moj Sin pozvao. Sjetite se da im trebaju molitve i ljubav. Hvala vam!

gospa

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er