VJERA I DUHOVNOST

Snažna slika koja nas podsjeća na ono bitno što nas čeka na nebu!

Otac pun ljubavi želio je podijeliti kako njegov dječačić doživljava svoj novi život sa svojim Ocem na nebu.

Mnogi su ljudi danas pod stresom ili teškim životnim opterećenjima, ali važno je zapamtiti da su sve poteškoće i izazovi koje svladavamo na zemlji samo dio putovanja koje će nas odvesti u Nebo. A jedna nedavna fotografija tako je značajno oslikala ovu činjenicu, piše Aleteia.

Fotografija koju je na Facebooku podijelila Mum Central prikazuje nadgrobni spomenik koji je otac napravio za svog malog sina, prikazujući svog sina “oslobođenog zemaljskog tereta”. Nadgrobni spomenik, koji prikazuje dijete koje stoji na kolicima i pruža ruke prema nebu, podsjeća nas da je sve što trpimo, fizički ili psihički, na zemlji samo trenutno. I to je radost koju mi kao katolici možemo zadržati tijekom našeg vremena na zemlji.

Fotografija također podsjeća na iskustvo bliske smrti drugog dječaka koji se oslanjao na invalidska kolica. Mladić, zvan Jonathan, imao je razne tjelesne nedostatke i jednom je prilikom nakratko bio klinički mrtav. Međutim, u tom dragocjenom trenutku njegova povratka u život, ispričao je svojoj majci kako je stigao u “Isusov vrt” i mogao trčati i hodati, te se penjati na drveće.

Iako je bio reanimiran, cijelo iskustvo ga je učinilo da svim srcem nestrpljivo iščekuje svoj ponovni susret s Isusom! Srećom, on je još uvijek s nama i nadahnjuje druge svojom vjerom i svojim iskustvom života u kojem ne može govoriti, ima vrlo ograničeno kretanje i oslanja se na oči za komunikaciju. Njegova priča, koju smo podijelili u prošlosti, jedinstvena je i svakako vrijedna čitanja. Podsjeća nas da prigrlimo ono što imamo, jer nam je Bog dao svrhu ovdje na zemlji.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er