MOLITVE

Snažna molitva svetom Josipu za posao

Molitva svetom Josipu za posao

Dragi sveti Josipe, i ti si jednom bio suočen da budeš odgovoran pružanja životnih potreba kao zemaljski otac Isusa i muž Marije. Pogledaj na me sa očinskim suosjećanjem u mojoj tjeskobi zbog moje trenutne nesposobnosti da uzdržavam svoju obitelj.

Molim te, pomozi mi da vrlo brzo nađem zaposlenje, tako da će ovaj težak teret biti skinut sa mog srca i da ću uskoro moći osigurati one koje je Bog povjerio na moju skrb.

Pomozi nam da se zaštitimo gorčine i malodušnosti, kako bismo mogli izaći iz ovog iskušenja duhovno obogaćeni i s još većim blagoslovima od Boga. Amen.

Vezani članci

Oče naš

Zdravo, Marijo

Slava Ocu

Ne zaboravi, o milosrdni sveti Josipe, da ti nitko na svijetu, ma koliko veliki grešnik bio, nije pribjegao, ostajući razočaran u vjeri i nadi koja se u tebe polaže. Koliko si milosti i blagodati dao za unesrećene, bolesne, potlačene, oklevetane, izdane, napuštene, i svima koji su tražili tvoju zaštitu.

Sveti Josipe ne dopusti, o veliki sveče, da moram biti jedan, među mnogima, lišen tvog uslišenja. Odnosi se dobro i velikodušno i prema meni, a ja ću, zahvaljujući tebi, uzvisiti u tebi dobrotu i slaviti milost Gospodina našega Isusa Krista.

Oče naš…

Zdravo, Marijo…

Slava Ocu

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er