SVIJET

S novim zakonom o pobačaju Amerika postaje izvor zla u svijetu

S novim zakonom o pobačaju Amerika postaje izvor zla u svijetu Katolici naklonjeni lijevim političkim opcijama koji su se zalagali ili su barem bili ambivalentni u izboru Joea Bidena za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, ponovno imaju krvi na rukama, piše Quo Vadis Croatia.

Prije samo dva tjedna, predsjednik kojeg su podržali poslao je bespilotnu letjelicu kako bi spalio sedmoro nedužne djece u Afganistanu u otvorenom ratnom zločinu koji, na svoju sramotu, crkveni čelnici još nisu javno osudili piše Catholic Arena.

Sada je Bidenova stranka, demokrati, napala saveznu državu Teksas glasovanjem za opaki zakon o pobačaju koji se jedino može usporediti s izopačenošću Kine dok je provodila politiku jednog djeteta.

Savezni sudac u srijedu je privremeno blokirao gotovo potpunu zabranu pobačaja u Teksasu u sklopu tužbe koju je podnijela administracija predsjednika Joea Bidena, nakon što je američki Vrhovni sud dopustio da stupi na snagu. Teksas je obavijestio sud da se namjerava žaliti na tu presudu prizivnome sudu koji se oslanja na konzervativce, najavljujući tako sljedeću fazu pravne bitke.

‘Zakon o zdravstvenoj zaštiti žena’ dopušta pobačaj do djetetovog rođenja. Demokrati su ga promovirali, osiguravši  mu pobjedu od 218-211 u zastupničkom domu.

Iako se čini da će prijedlog zakona biti odbijen u Senatu, on ipak pokazuje koliki je stupanj ludosti omogućen i zbog onih katolika koji su zauzeli ravnodušan stav prema Bidenovu usponu na vlast.

Činjenica da su demokrati bili voljni glasovati za to da se bebe rode žive nakon devet mjeseci trudnoće i po/bace iz bilo kojeg razloga, ilustrira dubine do koja je palo američko društvo.

Dok su živjeli pod komunizmom, istočni Europljani su možda trpjeli pod svojim autoritetima i režimom, ali su na kraju vidjeli da su snage na vlasti različite od njihovih povijesnih nacija. Amerikanci moraju početi činiti isto i priznati da je njihovo carstvo zla, kojemu je glavni vanjskopolitički cilj širenje pobačaja i uništavanje obiteljskih vrijednosti, poput onoga što je zastupao zloglasni SSSR.

Iako ovaj novi zakon neće nužno biti usvojen od strane Senata, on naglašava hitnost ukidanja Roe -a protiv Wade -a, koji je imao isti utjecaj na svijet kao i legalizacija pobačaja u Rusiji 1917. godine.

Sjedinjene Države također šire svoje pogreške po cijelom svijetu, a ova nedavna užasna eskalacija sugerira da će oni na strani zla doživjeti sudbinu komunističkog bloka u istočnoj Europi.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er