BiH

Raffaele Galati u dvodnevnom posjetu Radio Mariji Bosne i Hercegovine

Koordinator za Europu ispred Svjetske obitelji Radio Marije – Raffaele Galati posjetio je Radio Mariju  u Bosni i Hercegovinu u dvodnevnom putovanju.

U periodu od 2. – 3. kolovoza 2022. koordinator „World Familia“ Raffaele Galati obišao je sva četiri studija Radio Marije Bosne i Hercegovine. Prvoga dana  posjetio je sarajevski studio, a nakon toga i novootvoreni viteški studio gdje se susreo mnoštvom volontera lašvanske doline.

„Volonteri su uistinu duša i glavni pokretači Radio Marije. Mi djelatnici, koliko god da volimo svoj posao i Radio Mariju, ipak imamo novčanu kompenzaciju za naš rad. No volonteri nesebično daju sebe, svoje talente i svoje vrijeme, potpuno besplatno. To je pogotovo vidljivo u vašoj državi, sada brojite četiri studija, uz mobilne koji su također u porastu.“– poručio je je između ostalog Raffaele Galati djelatnicima Radio Marije u BiH.

Drugog dana boravka u BiH, obišao je studio u Međugorju, a nakon toga i mostarski studio, gdje su ga dočekali djelatnici i četiri suradnika. Posebno oduševljenje izazvale su mlade suradnice, srednjoškolke Nina Bandić i Karla Markotić, koje su svjedočile o svom dolasku na Radio Mariju i iskustvu vođenja svojih rubrika. I ostali suradnici koji su sudjelovali na sastanku, Marina Sušac i Nikola Krstičević, podijelili su svoja iskustva o dolasku na Radio Mariju i vođenju vlastitih emisija.

„Osjeti se važnost prisustva Radio Marije u Bosni i Hercegovini, i koliko je samom širenju Radio Marije pridonio bogati program koji proizlazi iz vaših studija. Mnoštvo suradnika različitih zanimanja, godina i iskustava obogatili su Radio Mariju i privukli mnoštvo novih slušatelja, stoga RM u BiH ima velike potencijale.“ – zaključio je koordinator „Svjetske obitelji“ Raffaele Galati.

 Izvor: RM BiH

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker