VIJESTI

Posjet Radio Marije gradonačelniku Širokog Brijega, gospodinu Miri Kraljeviću

Jučer, 06. travnja u poslijepodnevnim satima u prostorijama ureda gradonačelnika u Širokom Brijegu, susreli su se djelatnici Radio Marije s gradonačelnikom Mirom Kraljevićem.

Jučer u poslijepodnevnim satima u prostorijama ureda gradonačelnika u Širokom Brijegu, susreli su se djelatnici Radio Marije s gradonačelnikom Mirom Kraljevićem. Prilikom susreta djelatnici Radio Marije, ravnatelj i glavni urednik pater Mato Anić, te djelatnici Dario Vasilj i Petar Ivanković, upoznali su gradonačelnika Miru Kraljevića o djelovanju Radija Marije na području mnogih župa Bosne i Hercegovine. Razgovaralo se o misiji Radio Marije kroz molitveni program i važnosti njezine uloge za čitavu BiH.

Posebno su skrenuli pažnju na veliki broj vjernih slušatelja, molitelja i dobročinitelja sa područja Županije Zapadno-hercegovačke, te o ideji otvaranja mobilnog studija Radio Marije upravo na području Širokog Brijega. Pater Mato Anić se zahvalio gradonačelniku Miri Kraljeviću na svoj dosadašnjoj pomoći, a i na budućoj, u realizaciji mobilnog studija u Širokom Brijegu.

Na samom kraju susreta, gradonačelnik Miro Kraljević zahvalio se djelatnicima Radio Marije na ugodnom susretu, a djelatnici Radija Marije na srdačnom prijemu.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er