CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Poruke Isusa Krista odjekuju: Došao sam upozoriti svijet na ono što svijet ne želi primijetiti

Godine 2016. biskup Hector Caredlli iz San Nicolasa u Argentini službeno je proglasio ukazanja Gospe od Krunice u njegovoj biskupiji kao nadnaravna i dostojna vjerovanja.


Ukazanja su se događala od 13. listopada 1983. godine do 11. veljače 1990. godine. Naša se Blažena Majka ukazivala kućanici Gladys Herminia Quiroga de Motta gotovo svakodnevno, dajući joj pritom 1.804 poruke. Gladys je također govorio Isus Krist 68 puta.

Važno je primijetiti kako je 13. listopada godišnjica posljednjeg Marijina ukazanja u Fatimi, a 11. veljače je svetkovina Gospe Lourdeske.

Biskup Cardelli je tijekom posljednjih 12 godina sve temeljito proučio prema smjernicama Vatikana. Dok su se ukazanja još događala njegov prethodnik, biskup Domingo Salvador Castagna, često je predvodio procesije i slavio mise za desetak tisuća vjernika koji su se svakog 25. dana u mjesecu okupljali na obilježavanju prvoga Marijinog ukazanja u studenom 1983. godine.

Blažena Djevica joj se po prvi puta obratila riječima: ‘Ne boj se’.

Moleći krunicu u gradu Rosario, 25. listopada, mjesec dana nakon prvog ukazanja, Gladys se ponovno ukazala Marija, ovoga puta joj je dala krunicu i rekla: ‘Primi ovu krunicu iz mojih ruku i čuvaj je zauvijek. Poslušna si. Sretna sam zbog toga. Raduj se, jer Bog je s tobom.’

U svojoj posljednjoj poruci 11. veljače 1990. godine, na blagdan Gospe Lourdeske, Marija je rekla: ‘Draga moja djeco, preporučam vam da slijedite moje upute korak po korak. Molite. Pokajite se, imajte vjere! Blaženi su oni koji traže utočište za svoje duše u molitvi. Blaženi su oni koji traže oprost za velike uvrede koje moj Sin prima. Blaženi su oni koji imaju vjere u ljubav Majke. Svi koji vjeruju u Boga i u Mariju bit će spašeni. Slava Bogu. Širite tu vijest.’

No, od Katoličke Crkve priznate su i ove poruke Isusa Krista Gladys. Poruke su priznate kao one vjerodostojne vjere:

‘Slavni dani vas čekaju. Radujte se u meni moja ljubljena djeco’.

Stvorenja moraju doći k meni jer samo samnom njihove duše živjet će zauvijek’

‘Moja majka će ih spriječiti da lutaju besciljno, ona će ih usmjeriti da dolaze meni izravno’.

‘Danas sam došao upozoriti svijet na ono što svijet ne želi primjetiti: duše su u opasnosti, mnogi će biti izgubljeni, spasenje će prihvatiti malo ljudi jer Me nisu prihvatili kao svog Spasitelja.

‘Moja majka mora biti primljena. Tko prima nju, prima i mene. Čovjek mora osjetiti bogatstvo koje ona donosi kršćanima’.

‘Djeca grijeha će rasti u grijehu jer se njihova nevjera povećava. Ja želim obnovu duha, da se odmaknete od smrti i vežete za život. Duše će me naći preko Bezgrešnog Srca Marijinog. Pomoću nje, duše će biti spašene jer ih ona vodi meni. Tko odbacuje moju majku, mene odbacuje.’

‘Mnogi ignoriraju Božje milosti koje ovih dana padaju na vas. Morate ići evangelizirati svojoj braći koja ne znaju ništa o Božjoj riječi. Bez obzira na to gdje se nalazili, s kim i u koje vrijeme :

Ne zaboravite Evangelizirati!’ – rekao je Isus svima nama.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er