MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Marija: U trenutku smrti Bog nam daje…

Marija Gospa u jednoj od svojih poruka vidjelici Mariji kaže da nas priprema za nova vremena. Njezine riječi važno je razmotriti danas, možda više nego ikad, kad se približavamo 40. godišnjici Gospina ukazanja . Gospa je o pripravi za nova vremena govorila u poruci od 25. lipnja 2019.

Gospina poruka 25.6 2019.

„Draga djeco! Zahvaljujem Bogu za svakoga od vas. Na poseban način, dječice, hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. Ja vas pripremam za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi kako bi preko vas Duh Sveti djelovao i obnovio lice zemlje. Molim s vama za mir koji je najdragocjeniji dar, iako sotona želi rat i mržnju. Vi, dječice, budite moje ispružene ruke i ponosno idite s Bogom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Otac Livio: Dobra večer Marija, hvala ti što si podijelila svoja razmišljanja o svom posljednjem susretu s Blaženom Djevicom Marijom. Možete li nam reći kakva je Gospa bila? Je li bila sretna ili tužna?

Marija: Gospa je bila sretna što nas vidi. Posebno je bila sretna kad je vidjela velik broj ljudi koji se odazivaju na njezin poziv. Danas je u Međugorju bilo 270 svećenika koji su slavili misu, i mnogo, mnogo svećenika za ispovijed. Ovo je zahvalnost Bogu za Gospinu nazočnost u našoj sredini.

Vezani članci

Otac Livio: Koja su to nova vremena za koja nas Gospa priprema?

Marija: Vidimo da nas Gospa priprema za Trijumf svog Bezgrješnog Srca

marija

Marija: Vidimo da nas Gospa priprema za Trijumf svog Bezgrješnog Srca i kako kaže, kroz to vrijeme traži da budemo čvrsti u vjeri. Njezin dolazak među nas dašak je Duha Svetoga. Pogotovo u novije vrijeme Gospa naglašava važnost čvrstoće u vjeri, moramo biti snažni da se suprotstavimo svjetovnim vrijednostima, da se suprotstavimo mržnji i sotoni. Mnogo puta zaboravimo srce svoje vjere. Ovdje u Međugorju postoji srce vjere.

Otac Livio: Gospa je govorila o Nebu, paklu i čistilištu, kako i zašto duša sebi bira pakao zauvijek?

Marija: U trenutku smrti Bog nam daje svjetlost da se vidimo onakvima kakvi zapravo jesmo. Bog daje slobodu izbora svima tijekom nihova života na zemlji. Onaj koji živi u grijehu na zemlji može vidjeti što je učinio i prepoznati se onakvim kakav uistinu jest. Kad vidi sebe i svoj život, jedino moguće mjesto za njega je pakao. Odabire pakao, jer to je on sam. Tamo mu odgovara.

To je njegova vlastita želja. Bog ne donosi izbor. Bog nikoga ne osuđuje. Osuđujemo sami sebe. Svaki pojedinac ima slobodnu volju. Bog nam ju je dao. Svaka osoba, kad se vidi u božanskom svjetlu stvarnosti, sama bira gdje mu je mjesto. Svaki pojedinac sam odabire ono što osobno zaslužuje za cijelu vječnost.

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er