MOLITVE

Molitva na dan Pedesetnice: Spasitelju i Otkupitelju naš, pošalji na nas obećanog Duha Očevog

Molitva na dan Pedesetnice: Spasitelju i Otkupitelju naš, pošalji na nas obećanog Duha Očevog…

Spasitelju i Otkupitelju naš, pošalji na nas obećanog Duha Očevog, Duha Ljubavi, Duha branitelja, Duha Istine, Duha utješitelja, Duha Svetoga, Dušu moje duše, – onako kako si obećao svojim učenicima. Izljev Duha Svetoga neka očisti nutrinu naših srca i u njih ulije vjeru i ufanje, te užeže i rasplamsa Sveti oganj božanske ljubavi. Učini da se Duh Sveti, koji živi u Srcu Sina Božjega, nastani i u našim srcima, u srcima svih ljudi, svih Tvojih naroda i neka nas On sabere u jedno.

Neka nas vodi Tvojim putom – putom istine i vječnog života i neka nas u konačnici, po zagovoru i preporuci Blažene djevice Marije, Tvoje i naše prečasne, prečiste i presvete Majke i svih Tvojih svetih mučenika i blaženika, dovede pred Tvoje lice Isuse, gdje ćemo zadobiti oproštenje i otpuštenje svih naših grijeha, spas duše i život vječni.

Učini o dobri Isuse, da u svim Tvojim narodima, obiteljima i osobama vlada živa vjera, vršenje Božjih zapovijedi, kršćansko življenje, ljubav, mir, razumijevanje, zdravlje i blagostanje. Budi hvaljen, slavljen i blagoslivljan ljubljeni moj Isuse Kriste, Gospodine i Gospodaru, Stvoritelju, Spasitelju i Otkupitelju, Bože moj i sve moje, sada i dovijeka. Amen!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er