MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Pokrijte svoju djecu Božjom zaštitom ovom snažnom molitvom iz Biblije

Kada naša djeca odrastu i ostave naš budni roditeljski pogled, može biti teško vjerovati da će biti u dobrim rukama. Svijet je opasno mjesto i može se dogoditi bezbroj stvari koje su izvan naše kontrole. Ipak, naše srce može biti mirno kada njihov život povjerimo Božjom zaštiti da očuva našu djecu od bilo kakvog zla.

Ako ih mi ne možemo zaštititi, On ih sigurno može pokriti svojom moćnom rukom. Ispod je molitva iz knjige Brojeva koju je svećenik izgovorio nad izraelskim narodom. Riječ je o molitvi koja je poznata i koju danas ponekad koriste katolički svećenici tijekom liturgije. Kao roditelj, imate ovlast blagosloviti svoju djecu sličnim riječima, a vaš blagoslov može imati dubok učinak na njih. Nemojte se bojati koristiti ga i neka vaše srce bude mirno, znajući da što god se moglo dogoditi, Bog ima kontrolu.

Neka te Gospodin blagoslovi i čuva! Neka te Gospodin licem svojim obasja i milostiv ti bude! Neka te Gospodin blago pogleda i mir ti da! (Brojevi 6:24-26) Ovu molitvu možete završiti blagoslovom na čelu, znakom križa i govoreći: “Neka te Bog blagoslovi i čuva u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er