Uncategorized

Ovo su važne poruke Blažene Djevice Marije koje bi svi trebali znati

Važne poruke Blažene Djevice Marije koje bi svi trebali znati Katolici su poznati po svojoj pobožnosti prema Mariji. Dobro je da je tako, jer je Majka Božja bila puna milosti i mudrosti. Dubok i osoban odnos s Blažene Marije nužan je naročito onima koji su aktivno uključeni u katolički apostolat.

Ne zaboravimo da se Mariju smatra prvom Kristovom učenicom. Zatoneka nam riječi Blažene Djevice budu uzor, i misao vodilja svima koji žele druge dovesti do novoga života u Gospodinu Isusu preko Blažene djevice Marije.

Pozivamo vas da odvojite nekoliko trenutaka i razmatrate te riječi, da u njima uživate, jer su pune milosrđa i ljubavi. Zatim još koji trenutak promislite o drugima kojima bi moglo dobro doći da ih čuju, onima kojima posebno trebaju riječi ohrabrenja i utjehe, i podijelite s njima ove slike kako bi i oni mogli uživati u njihovoj toplini. Ovo su poruke Blažene Djevice:

10 poruka iz ukazanja Blažene Djevice:

1. Pokora, pokora, pokora! Moli se Bogu za grešnike. Ljubite zemlju kao čin pokore za grešnike! Gospa u Lurdu sv Bernardici.

blažene

2. Ljudi ne obdržavaju dan Gospodnji. I nedjeljom nastavljaju raditi bez prestanka. Samo neke starice idu na svetu misu, i to ljeti. A zimi, kada se nema što raditi, idu u crkvu kako bi se izrugivali vjeri. Korizmu se zanemaruje. Muškarci psuju spominjući Ime Božje uzalud. Neposluh i nepoštivanje Božjih zapovijedi stvari su koje ruku mojega Sina čine sve težom.  Gospa Saletska

3. Želim da dođete ovdje trinaestoga dana sljedećega mjeseca, i da nastavite moliti krunicu svakoga dana u čast Gospe od ružarija, kako biste izmolili mir u svijetu i kraj rata, jer vam jedino ona može pomoći.  (Gospa Fatimska svetima Jacinti i Franciscu Marto i sestri Lucíji Dos Santos)

4. Ja sam Djevica siromašnih.  Gospa od Banneuxa

5. Molite, mnogo molite i mnogo se žrtvujte, jer mnogo duša odlazi u pakao jer nemaju nikoga da se žrtvuje i moli za njih.   (Gospa Fatimska svetima Jacinti i Franciscu Marto i sestri Lucíji Dos Santos)

6. Ja sam tvoja milosrdna Majka, Majka svih koji me ljube, koji me zazivaju, koji se u mene uzdaju. Ovdje ću slušati njihov plač i njihove žalosti, njihove potrebe i nesreće. Poslušaj i pusti da ti to prodre u srce.  Gospa Guadalupska sv. Diegu

7. Osjećam se tako sretnom što mogu pomoći djeci koja me preklinju za zaštitu. No toliko ih je koji nikada ne dolaze k meni! Gospa od Čudotvorne Medaljice

8. Kako bi spasio duše bijednih grešnika, Bog želi da se po cijelome svijetu raširi pobožnost mojemu Bezgrešnome Srcu. Gospa Fatimska

9. Ne obećavam da ću te usrećiti na ovome svijetu, već na drugome.   (Gospa Lurdska sv. Bernardici)

10. Zar ja, tvoja Majka, nisam ovdje? Zar nisi u mojoj sjeni i pod mojom zaštitom? Zar nisi u mojim rukama? Ima li još nešto što trebaš?   (Gospa Guadalupska svetome Juanu Diegu)

Papa Franjo o Blaženoj Djevici Mariji

„Draga braćo i sestre! Isus Krist je blagoslov za svakoga čovjeka i ženu, i za cijelo čovječanstvo. Dajući nam Isusa, Crkva nam pruža puninu Gospodnjega blagoslova. Upravo je to poslanje naroda Božjega: donijeti svim narodima Božji blagoslov utjelovljen u Isusu Kristu. A Marija, prva i najsavršenija Isusova učenica, prva i najsavršenija vjernica, uzor hodočasničke Crkve, jest ona koja otvara put majčinstvu Crkve, i neprestano vrši svoje majčinsko poslanje među cijelim čovječanstvom. Marijino pažljivo majčinsko svjedočenje prati Crkvu od samoga početka. Ona, Majka Božja, također je Majka Crkve, a preko Crkve i majka svih muškaraca i žena, svih ljudi.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er