OBITELJVIJESTI

Orban ponovno u zaštiti djece od LGBT propagande: Knjige s LGBT sadržajem zabranjene unutar 200 m od škola i crkvi

Orban ponovno u zaštiti djece od LGBT propagande: Knjige s LGBT sadržajem zabranjene unutar 200 m od škola i crkvi Prema novoj mađarskoj uredbi dječje knjige, ako se bave LGBT pitanjima, trebale bi se prodavati u “zatvorenom pakiranju”, proizlazi iz zakona kojeg je Mađarska nedavno usvojila, a kojim štiti djecu od pedofilije i LGBT propagande piše Narod.hr

Nova uredba u Mađarskoj naredila je prodavačima dječjih knjiga da knjige i medije koji prikazuju homoseksualnost umotaju u “zatvorenu ambalažu”, piše Deutsche Welle.

Nova uredba također zabranjuje javno izlaganje proizvoda koji prikazuju ili promiču deklariranje roda koji odstupa od spola pri rođenju.

LGBTQ knjige zabranjene u blizini škola ili crkava

Zakon zabranjuje prodaju knjiga ili medija koji prikazuju istospolne odnose ili promjene spola u krugu od 200 metara (650 stopa) od bilo koje škole ili crkve.

Podsjetimo, Mađarska je nedavno usvojila zakon protiv pedofilije kojim se zabranjuje i LGBT propaganda za maloljetnike. Na taj mađarski potez burno je reagirala Europska komisija čija je predsjednica Ursula von der Leyen zakon nazvala “sramotnim”.

Europski parlament kasnije je većinom glasova osudio Mađarski zakon kojim zaštićuje djecu od pedofilije i LGBT propagande, a također je u svojoj rezoluciji napao i hrvatsku stranku MOST zbog najave sličnih zakonskih prijedloga.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er