ZANIMLJIVOSTI

Rođen mrtav u dobi od 23 tjedna kao sićušno nedonošče sada igra američki nogomet u NFL-u

Rođen mrtav u dobi od 23 tjedna kao sićušno nedonošče sada igra američki nogomet u NFL-u! Kad se rodio, liječnici su vjerovali da nema nade da će preživjeti, ali Derick Hall sada igra američki nogomet za Seattle Seahawkse. Visok 190cm i težak 115 kg, Derick Hall prešao je dug i neizvjestan put u svoje 22 godine.

Ovaj vanjski linijski igrač američkog nogometa rođen je četiri mjeseca prerano bez otkucaja srca, težak samo 450 g. Nakon tjedan dana na održavanju života, prognoza nije bila optimistična i liječnici su vjerovali da će ostati u vegetativnom stanju do kraja života. Medicinski stručnjaci predložili su njegovoj mami Stacy Gooden-Crandle da isključi aparate za održavanje života. Kao što je Derick ispričao u intervjuu za ESPN, liječnici su joj rekli da potpiše papir i “pusti da život ide svojim tokom”. Srećom, odbila je. Njezina malena beba provela je pet mjeseci na intenzivnoj njezi prije nego što je konačno otišla kući, piše Aleteia.

Njezin je sin cvao. Nogometna karijera mu je u usponu i kao budući igrač Seattle Seahawksa sada će moći pokazati svoju fizičku i mentalnu snagu na terenu i dokazati milijunima kako se za život, bez obzira koliko neizvjestan bio, uvijek vrijedi boriti.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er