MEĐUGORJE

Gospa u jednoj od svojih poruka vidjelici u Međugorju otkriva kako u našim životima doživjeti čudo!

Gospa u Međugorju u jednoj svojoj poruci potiče nas da vjerujemo u snagu molitve. Ona može učiniti nezamislive stvari, ali sve se temelji na povjerenju koje stvarno imamo u Gospodina i na našem odnosu.

Ovo vrijeme, koje traje od 24. lipnja 1981., obilježeno je događajem jedinstvenim u povijesti čovječanstva, Gospinom prisutnošću među nama, u Međugorju.

Poruka od 25. listopada 2002. vidjelici Mariji

“Draga djeco, i danas vas pozivam na molitvu. Dječice, vjerujte da se jednostavnom molitvom mogu učiniti čuda. Svojom molitvom otvarate svoje srce Bogu i On čini čuda u vašem životu. Gledajući plodove, vaše srce je ispunjeno radošću i zahvalnošću Bogu za sve što čini u vašem životu i preko vas za druge. Molite i vjerujte djeco, Bog vam daje milosti a vi ih ne vidite. Molite i vidjet ćete ih. Neka vam dan bude ispunjen molitvom i zahvaljivanjem za sve što vam Bog daje. Hvala vam što ste se odazvali na moj poziv.”

Gospa nas potiče da se pouzdamo u snagu molitve koja može učiniti nezamislive stvari. Ali sve ovisi o povjerenju koje Gospodinu istinski iskazujemo, zapravo, riskiramo da se više pouzdamo u formulu koja se izgovara nego u bit molitve, a to je dijalog povjerenja s Bogom, svodeći ga na vanjsku praksu, daleko od pravog odnosa.

Ono što Gospa želi jest da možemo uspostaviti autentičan odnos s Bogom. Tada ćemo vidjeti velika čudesa u našim životima, počevši od obraćenja naših srdaca, jer nema većeg, izvanrednijeg i Bogu ugodnijeg čuda. Zato je potrebno da molitva postane temeljni dio našeg življenja i da naša svakodnevica postane molitva, odnosno trajno jedinstvo s Bogom, i tada će u našem srcu zavladati zahvalnost i radost.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er