MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

MOLITVA POTPUNOG PREDANJA BOGU UJUTRO, U PODNE NAVEČER I U NOĆI

Molitva potpunog predanja Bogu ujutro,u podne,navečer i u noći. Predajmo Bogu svoje brige, svoje strahove i tjeskobe. Svoje boli i patnje, predajmo mu s povjerenjem cijeli svoj život.

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen.

Dobri i milosrdni Oče, hvala ti za dar života! Hvala ti za ovaj dan i ove milosne trenutke!

Ni jedne minute, sekunde, ni jednoga trenutka ne želim biti bez tebe. Molim te, prožmi me snagom svoje milosti i nazočnosti. Kao što si stalno sa mnom i ja želim biti stalno s tobom! Nek se tvoja sveta volja ispuni na meni kako bi sve bilo na svom mjestu i u najboljem redu.

Vezani članci

Hvala ti Oče nebeski za tvoju beskrajnu ljubav koju si nam pokazao u svome Sinu, Isusu Kristu koji je umro na križu za nas grješnike. Duše Sveti rasvijetli moje misli, moja razmišljanja, pročisti moju fantaziju, očisti moje osjećaje i emocije. Ozdravi moju prošlost, moja sjećanja, moje unutarnje rane. Oprosti mi sve moje krivnje i oslobodi me od svake navezanosti na grijeh kako bih mogao oprostiti svima koji su me povrijedili ili učinili neku nepravdu.

Božanski Spasitelju prožmi me svojom ljubavlju kako bih te ljubio tako savršeno kao anđeli i sveti u nebu! Raspolaži mojom slobodom i životom, mojim zdravljem i mojim bolestima, mojim vremenom i svime što posjedujem. Učini me pozornim kako bih uvijek činio ono što Bogu od mene očekuje.

Duše Sveti, Duše ljubavi, ispuni me svetim žarom i učini moj život ižaravajućim Isusom Kristom. Udijeli mir mojoj duši i učini je svojim nebom, svojim blagim boravištem. Učini me budnim, raspjevanim i posve Bogu predanim, njemu na slavu i moj osobni spas!

Trojedini Bože, čvrsto vjerujem i ufam se u tebe, ljubim te i slavim, hvalim te i zahvaljujem ti za sve milosti koje si mi do sada darovao! Ponizno molim, ozdravi moju slabu i mlaku vjeru i uvećaj je, učvrsti moju nadu i usavrši moju ljubav! Još jednom te molim, oprosti mi sve moje grijehe, daruj mi više strpljivosti i iskrenosti u životu, dobrote i nježnosti prema svima, čistoću srca i dar poniznosti. Daruj mi novo srce koje će radosno svima opraštati uvrede i u nevolji pomagati! Neka sve bude na tvoju veću slavu i osobni spas svih nas! Amen!

www.medjugorje-news.com/rastimougospodinu.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er