VJERA I DUHOVNOST

Nasljednik don Stefana Gobija: Pazite se sotoninih zamki, nije mu dana moć postaviti “lažnog Papu”

Nasljednik don Stefana Gobija: Pazite se sotoninih zamki, nije mu dana moć postaviti “lažnog Papu” Svećenički Marijanski pokret koji broji stotine  tisuća svećenika i laika u svijetu, nastao je nakon mističnog doživljaja don Stefana Gobija kojem je Gospa u Fatimi počela nutarnjim govorom davati poruke koji potiču na osnivanje ovog, danas odobrenog pokreta u Katoličkoj Crkvi.

Poruke koje je don Gobi dobivao govore o posljednjim vremenima, upozoravaju na sotonine zamke u svijetu i u crkvi, dotiču se i lažne crkve i lažnog idola, a što su neki čak i unutar pokreta tumačili kao da Gospa upozorava na lažnog papu. Nasljednik don Stefana Gobija, vlč. Richard Cortes, odgovornan za Svećenički Marijanski pokret stoga je poslao pismo i upozorio:

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci odaslao sam nekoliko izjava u znak podrške našem papi Franji. Dugi niz godina čitam i razmišljam o Gospinim porukama i u njima ne mogu pronaći ništa što govori da bi postojao lažni papa, kako neki iznose javno, čak i unutar SMP-a.

Naša Gospa dosljedno traži da se molimo i žrtvujemo za Papu. Znamo da joj je izvanredno bio drag sv. Ivan Pavao II. posvećen Njoj još od rane mladosti, ali Ona ne umanjuje vrijednost nijednog Pape kojeg nam je darovala Božanska Providnost. Iako je Sotoni dopušteno da svoje skrnavljenje dovede do najviše razine Vatikana, ulazeći u Svetu Crkvu i Hram Božji, ne vjerujem da mu je dana moć ili Božje dopuštenje da postavi takozvanog lažnog papu.

Vezani članci

Istina je da naša Gospa govori o lažnom idolu i lažnoj crkvi, što je dio velikog čišćenja, i kroz to vrijeme nas poziva na dosljedne molitve, žrtve i krunice koje će nas dovesti kroz ovu tešku kušnju do Njezina Trijumfa u svijetu, ali ništa se ne govori u porukama o Papi kao dijelu problema. Ona nas stalno potiče da ga ljubimo i molimo za njega, da mu tako budemo tiha i snažna potpora.

Nadam se da će ovo biti korisno onima koji bi mogli doživljavati zbunjenost obzirom na to. Znamo da đavao želi podijeliti Crkvu i donijeti u nju otvoreni raskol, međutim, naše ga molitve i krunice u Cenakulima sprječavaju. Koliko je Bog dobar i kako je moćna Gospa! Ostanimo vjerni zadatku koji smo dobili od Nje da volimo i podržavamo Papu.

Don Luca Pescatori, naš glavni koordinator odgovoran za SMP-a u svom biltenu za 2020. kaže da je molitva i žrtva za Papu dio temelja Svećeničkog marijanskog pokreta, te nas podsjeća da je to također i sastavni dio Posvete koju činimo Njoj u našim Cenakulima.

Stoga je potrebno da više ljubimo šutnju i molitvu u vrijeme pomutnje, te još više molimo za papu Franju i dopustimo Gospi da čini svoje. Ona je moćna i sigurno može donijeti jasnoću u svaku situaciju. Moramo se samo tiho moliti i čekati da Ona djeluje. Naš je Gospodin obećao da “Vrata Pakla” nikada neće nadvladati Petrovu Stijenu na kojoj je sagrađena Crkva! Gospa nam to potvrđuje u svojim porukama.

Podsjetimo papa Franjo u razgovoru sa slovačkim isusovcima osvrnuo se na učestale kritike ‘katoličkih’ medija i klera rekavši: Ja zaslužujem kritiku, jer sam grešnik, ali Crkva ne zaslužuje. Oni koji to čine čine djelo đavla’, te je dodao da o njemu loše govore čak i mnogi klerici, a koji ne poznaju činjenice.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er