MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Moćna molitva koja se iz Međugorja proširila po cijelom svijetu!

Jedinstvena molitva koja je iz Međugorja obišla svijet

U Međugorju u dućanima s nabožnim predmetima možete pronaći i malo drugačiju krunicu koja sadrži sedam kuglica. Riječ je o tradicionalnoj pobožnosti u Hercegovini za duše u čistilištu, a moli se tako da molimo sedam Očenaša, sedam Zdravo Marija, i sedam Slava ocu.

Katolici BiH su i prije Marijina ukazanja u Međugorju molili ovu pobožnost, a kad su ukazanja počela, Gospa je mladim vidiocima rekla da u tu molitvu prije svega uključe i molitvu – Vjerovanje.
Tada se ova molitva proširila po cijelome svijetu, a moli se i nakon svake Svete Mise u Međugorja.
Naime, 3. srpnja 1981. prema riječima vidioca Gospa je rekla: prije sedam Očenaša, Zdravo Marija i Slava Ocu, uvijek molite Vjerovanje, dok je 16. studenoga 1983. rekla:

‘Molite barem jednom dnevno Vjerovanje, i 7 Očenaša, 7 Slava Ocu i pozdravite Blaženu Djevicu Mariju, kako bi ste kroz mene ostvarili Božji plan u svijetu.
U poruci od 20. srpnja 1982., upozorila je:
‘U Čistilištu postoji mnogo duša, među kojima su i ljudi posvećeni Bogu. Molite za njih najmanje sedam Oče naša i Vjerovanje. Mnoge su duše u Čistilištu dugo vremena jer nitko ne moli za njih. U Čistilištu postoji nekoliko razina: najniži su blizu pakla, dok se ovi na višim razinama postupno približavaju Raju’.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er