MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

MEĐUGORJE Čudesna ozdravljenja u Međugorju na Uskrs

Čudesna ozdravljenja u Međugorju na Uskrs Međugorje je mjesto molitve, obraćenja, mjesto životnih ispovijedi, kako ga nazivaju “ispovjedaonica svijeta” ali i mjesto brojnih čudesnih ozdravljenja. Neka od njih dogodila su se znakovito na najveći katolički blagdan Uskrs.

Godine 1983. Susan Tassone iz SAD-a imala je tešku prometnu nesreću. Od ozljeda ostala joj je velika rana na nozi koja nije zacjeljivala i koja ju je spriječavala da normalno živi. Na Uskrs 1994. odvažila se na prekooceancki put u Međugorje. Popela se na Križevac, a kada se spustila rane više nije bilo. Na pregledu u Americi liječnik je samo uskliknuo: Ovo je čudo, vaša je noga potpuno zdrava. Sigurna sam da me Gospodin izliječio po zagovoru Gospe, Kraljice Mira – posvjedočila je Susan Tassone, koja je 1998. poslala svu liječničku dokumentaciju župnom uredu u Međugorje i njezino se ozdravljenje bilježi kao jedno od mnogih trenutnih fizičkih ozdravljenja na ovom mjestu pod plaštem Djevice Marije.

Čudo ozdravljenja na Uskrs

Za sam Uskrs u Međugorju je ozdravio i Damir Ćorić koji je pet puta operiran zbog hidrocefalusa i kojem liječnici nisu mogli pomoći. Nije mogao hodati, govoriti niti se hraniti sam. Tada je njegova obitelj počela moliti za njega. Odnjeli su ga u Međugorje u crkvu, a jedna od vidjelica Vicka molila je nad njim. U tom trenutku osjetio sam snagu koja prodire u mene, svjedoći Ćorić koji je već sutradan počeo sjediti, raditi prve korake. Na Božić je kako kaže počeo govoriti da bi na sam Usrrs bio potpuno ozdravljen i oporavljen.

Na inzistiranje liječnika koji proučavaju slučaj, Damiru je 1988. godine obavljen CT mozga, pregledali su ga neurolog i neurokirurg. I CT i dva specijalistička pregleda potvrdila su da je pacijentovo stanje normalno. CT je pokazao nestanak moždanih oštećenja koja su ranije zamijećena, potvrđujući trajnje ozdravljenje i na organskom području. Bilo je to čudo. Od potpuno nepokretnog čovjeka nesposobnog ni gurati do osobe koja se ponovno zaposlila i živi normalnim životom.

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er