MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

(Video) Nevjerojatna snimka s ukazanja vidjelice Marije: Na snimci se jasno vidi…

(Video) Nevjerojatna snimka s ukazanja vidjelice Marije: Na snimci se jasno vidi… Talijanska stranica La Luce De Maria izvijestila je o snimku koji je prije desetak godina omogućio vjernicima cijelog svijeta da obrise Gospe iz Međugorja. Dogodilo se to u zaseoku pored Asiza tijekom molitvenog sastanka i pored vidjelice Marije iz Međugorja. Video je snimila Fiorella, hodočaskinja koja je tog dana bila na molitvi.

Snimala je na običnom mobitelu te se očima nije vidjela. Međutim, kasnije, u pregledavanju snimke jasno se vidi Gospa, odnosno svjetlost koja stoji pored vidjelice Marije.

video

Video pušten na kanalu Rai Uno: ‘nije bilo intervencije’

Snimak je toliko šokirao sve prisutne da ga je odlučio prikazati i talijanski novinar Massimo Gilleti u emisiji Domenica In, Rai televizije, popularnoj talijanskoj emisiji.
Snimak je za potrebe priloga detaljno pregledan od strane stručnjaka za snimke te je zaključeno da zaista nije bilo nikakve intervencije u snimci. To je naime bio uvjet da video bude pušten uživo svijetu. Tako je cijela Italija ali i cijeli svijet, zbog viralnosti videa mogao vidjeti Kraljicu Mira iz Međugorja.

Pogledajte, od 1 minute i 30 sekundi priloga koji je zapanjio svijet.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button