SVIJET

Majka koja je odbila abortus sijamskih blizanki s jednim srcem rodila, djevojčice živjele samo 1 sat

Mlada majka Nicole LeBlanc objavila je rođenje svojih sijamskih blizanaca putem hitnog carskog reza u utorak, 16. svibnja. Nicole je otkrila da su blizanke rođene u 32. tjednu, živjele jedan sat.

Krštene su imenima Marija Terezija i Rahela Klara. “Moje su djevojčice bile voljene i držane do svojih posljednjih trenutaka i sve što su upoznale za vrijeme svog kratkog života na zemlji bila je ljubav od Austina i [mene]”, napisala je mama na Instagramu. “Bog ih je tako čudesno stvorio u mojoj utrobi i bila je apsolutna čast i privilegija nositi ih što sam duže mogla”, nastavila je. “Njihovi su životi dirnuli mnoge, a podrška koju je moja obitelj primila bila je nevjerojatna.”

Trudnoću je smatrala Božjim darom i jedinstvenom prilikom da podijeli pro-life poruku. “Vjerujem da moja obitelj ima vrlo posebnu misiju spasiti što više beba od zla pobačaja”, rekla je Nicole za vrijeme trudnoće. “Mi smo pro-life generacija!” Tjednima prije poroda Nicole nije znala koliko će bebe živjeti. Ona i njezin suprug Austin znali su da je pobačaj moguć. Također su se nadali da će bebe preživjeti nakon što ona rodi. U 29. tjednu trudnoće, rekla da su joj liječnici zakazali carski rez za 2. lipnja. Međutim, zbog usporenog rasta i otkucaja srca, pomaknuli su zahvat za 16. svibnja. Znajući za stanje blizanaca, Nicole i Austin imali su svećenika “u pripravnosti” za sakramente krštenja i potvrde odmah nakon poroda.

Mlada majka Nicole je rekla kako je unatoč komplikacijama i “emocionalnih osam mjeseci” biti trudna s dva mala anđela potpuno vrijedno toga”. Završavajući svoju posljednju objavu, Nicole je zamolila zagovor blizanaca. “Marija Terezija i Rahela Klara, molite za nas. Tata i ja volimo vas više nego što biste ikada mogli znati. Sada, moje princeze, počivajte u naručju našeg Gospodina i Gospe.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er