VJERA I DUHOVNOST

Izmoli svoju ljubav: 5 savjeta kako pronaći ljubav svog života

Izmoli svoju ljubav – 5 savjeta kako pronaći ljubav svog života:


1. IZMOLI SVOJU LJUBAV

Sigurno već dugo moliš za budućeg partnera, ali kada je u pitanju ljubav razmisli kako Bog želi da moliš? Sigurno Bog ne želi da budeš s nekim tko te neće cijeniti. Zato od sada moli za budućeg muža/ ženu, prepusti Bogu potpuno pitanje ljubavi. To je prava molitva. Moli već sada za svog muža/ ženu.

2. VJERUJ U SVOJE MOLITVE

Vjeruj u to što moliš. Vjeruj da Bog već sada polako spaja vaše puteve, oblikuje vas jedno za drugo životnim lekcijama. Vjeruj da ste svaki dan po jedan korak bliže tom susretu. Bit će ti kako vjeruješ Isus je uvijek govorio.

3. POČNI DJELOVATI

Najveća greška koju možeš napraviti je misliti da su molitva i vjera jedino što trebaš napraviti za pronalazak ljubavi. One su gotovo ništa bez djelovanja. Ustani i kreni, daj Bogu prilike, situacije u kojima će te upoznati s budućim mužem.

4. BUDI STRPLJIVA

Budi strpljiva do kraja, ne brini ni za svoje godine, ni za svoju samoću, ni ništa drugo, jer suprotno strpljivosti je nevjera. Pokaži Bogu da Mu stvarno vjeruješ pa makar godinama čekala. Svo ovo čekanje zaboravit ćeš kada sreća nastupi.

5. NE BRINI SE

Vrijeme čekanja nije stvoreno za brigu, vrijeme čekanja nije patnja, već blagoslov u kojem ne samo da ti Bog nudi, već traži od tebe da radiš na sebi, da se dovedeš u svoju najbolju verziju. Kada se dovedeš u takvo stanje, Bog će dovesti njega uz tebe.

Motus Dei

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er