MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Isus se objavio svetici i rekao: Činite ovako i izbjeći ćete užas na smrtnom času i izmoliti svaku milost!

Gospodin Isus mi je danas rekao: Kćeri zapiši ove riječi: Sve duše koje časte Moje milosrđe, šire njegovu slavu i ohrabruju druge duše pouzdavati se u Moje milosrđe, neće doživjeti užasa u svom smrtnom času. Moje milosrđe će ih štititi u toj posljednjoj borbi. ..

Moja kćeri potiči duše moliti krunicu milosrđa koju Sam ti dao. Meni se sviđa po ovoj krunici sve vam darovati što me molite. Duše okorjelih grešnika ispunit ću mirom kad budu molili tu molitvu i bit će sretan čas njihove smrti.

Piši za ožalošćene duše: Kad duša vidi i spozna težinu svojih grijeha, kad se pred njenim očima odvije sav bezdan njezine bijede u koji se oborila neka ne očajava, nego s povjerenjem baci u ruke Mojeg milosrđa.

Te duše imaju pravo prednosti na Moje sućutno srce, imaju pravo prednosti na Moje milosrđe. Duša koja se pouzdaje u Moju dobrotu, posebno mi se sviđa.

Piši: kad se moli ova krunica milosrđa, kod umirućih neću stajati kao pravedni Sudac, nego kao Milosrdni otkupitelj.’ – riječi su Isusa svetoj Faustini Kowalskoj, kćeri Božjeg milosrđa koja je, između ostalog, od Isusa Krista primila krunicu Božjeg milosrđa a koja uistinu dohvaća srca na svim krajevima svijeta svojim milosrđem.

Molite i vi, te širite ove riječi po uputi Gospodina.

Krunica Božjega milosrđa

Autor: Isus Krist

Krunica Božanskog mislorđa moli se na Gospinu krunicu.

Na prva tri zrnca moli se: Oče naš, Zdravo Marijo i Vjerovanje.

Na velika zrnca molimo: Vječni Oče, prikazujem ti tijelo i krv, dušu i božanstvo preljubljenoga Sina tvojega, Gospodina našega Isusa Krista, kao zadovoljštinu za grijehe naše i cijeloga svijeta.

Na mala zrnca molimo: Po njegovoj pregorkoj muci, budi milosrdan nama i cijelomu svijetu.

Završetak Krunice: Sveti Bože, sveti jaki Bože, sveti besmrtni Bože, smiluj se nama i cijelomu svijetu!

Zaključna molitva: O Krvi i Vodo što potekoste iz Srca Isusova kao izvor milosrđa za nas, uzdam se u tebe! Marijo, Majko milosrđa, moli za nas! Isuse, uzdam se u tebe! (triput) Smiluj se nama i cijelomu svijetu, Gospodine!

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er