VJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka: Čudo Druge Pedesetnice doći će s trijumfom Moga Bezgrešnog Srca u svijetu!

Gospina poruka: Čudo Druge Pedesetnice doći će s trijumfom Moga Bezgrešnog Srca u svijetu! …I zato vas pozivam da ovaj dan provedete u cenakulu, okupljeni zajedno u molitvi sa mnom, Majkom Milosrđa, u nadi i drhtavom iščekivanju Drugih Duhova, koji su sada nadomak ruke.

Gospine poruke od srpnja 1973. do prosinca 1997. po lokucijama ocu Stefanu Gobbiju, objavljene su u knjizi Svećenicima Marijinim predragim sinovima, koja je dobila imprimatur Crkve. Obuhvaćajući godine od 1988. do 1996., Gospa je dala pet poruka koje se odnose na dolazak Prosvjetljenja savjesti.

PORUKA 4. LIPNJA 1995., BLAGDAN DUHOVA:

“Vatreni će jezici sići na sve vas, moja jadna djeco, uhvaćena u zamku i zavedena Sotonom i svim ostalim zlim duhovima koji su tijekom ovih godina postigli svoj najveći trijumf. I tako ćete biti prosvijetljeni ovim Božanskim svjetlom i vidjeti sebe kao u ogledalu istine i Božje svetosti. Bit će to kao Manji sud koji će otvoriti vrata vašeg srca kako biste primili veliki dar Božjeg milosrđa. I tada će Duh Sveti učiniti novo čudo univerzalne preobrazbe u srcu i životu svih: grešnici će se obratiti; slabi će pronaći podršku; bolesni će primiti ozdravljenje; oni koji su daleko vratit će se Očevoj kući; oni razdvojeni i podijeljeni postići će potpuno jedinstvo.

Na taj će se način dogoditi čudo Druge Pedesetnice. Doći će s trijumfom Moga Bezgrešnog Srca u svijetu. Tek tada vidjet ćete kako će jezici vatre Duha Ljubavi obnoviti cijeli svijet, koji će se najvećim očitovanjem Božanskoga milosrđa potpuno preobraziti. I zato vas pozivam da ovaj dan provedete u cenakulu, okupljeni zajedno u molitvi sa mnom, Majkom Milosrđa, u nadi i drhtavom iščekivanju Drugih Duhova, koji su sada nadomak ruke.”

Izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Izvor
book.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er