MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Svjedočanstvo: Gospin zagrljaj u Međugorju spašava je od neizlječive bolesti

Prije samo nekoliko godina Candace Evans bolovala je od ozbiljne bolesti jetre, koja se više nije mogla liječiti. Ona je u New Hampshireu (SAD) dugo radila s osobama s invaliditetom, sve dok je jedan od njih nije napao, gađajući je teškim invalidskim kolicima od kojih je ostala invalid.

No zdravstveni problemi Candace Evans tu nisu završili. Imala je i kvržicu u dojci, koja se nije mogla operirati i bila je posljedica neizlječive bolesti jetre. Nije mogla jesti ništa osim tekućine, dok je progresivno gubila vid, a koža joj je požutjela. Jednog je dana Candace Evans vidjela reportažu o Međugorju i onome što se tamo događalo od 1981. godine. Upravo iz tog razloga odlučila je krenuti na dugo putovanje Europom i posjetiti to malo mjesto u Bosni i Hercegovini. Tako je stigla u crkvu sv. Jakova i tamo, dok je sudjelovala na svetoj misi sa svim ostalim vjernicima koji su toga dana pohrlili, nešto se dogodilo.

Ponajprije se osjećala sigurnom, kao da joj njezino nesigurno zdravstveno stanje nikako ne može naškoditi, zatim se osjećala zagrljena od strane Kraljice Mira, koja ju je voljela i više nije dopustila da joj bolest naudi. Evo što je sama rekla o tim nesvakidašnjim trenucima:

„Sljedeće jutro, kad sam se probudila, odmah sam primijetila da je velika kvrga koju sam imala u visini jetre nestala, koža mi se vratila u normalu i više nisam osjećala bol ili slabost. Kod kuće je i moj suprug odmah vidio koliko sam se promijenila. Na uskrsnom bdijenju sljedeće godine moj suprug, moj sin i ja smo svi kršteni i potvrđeni u katoličkoj vjeri.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er