MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa nas u Međugorju 40 godina poziva na ovo…

Ovo vrijeme, koje traje od 24. lipnja 1981. godine, karakterizira događaje koji su jedinstveni u povijesti čovječanstva, prisutnost Gospe među nama, u Međugorju. Gospa nas tijekom svih ovih godina poziva na molitvu i obraćenje, dva jedina načina kojima ćemo biti na putu prema Bogu i spasenju.

Gospina poruka 25.1. 2020.

„Draga djeco! Danas vas pozivam da još više molite dok u vašem srcu ne osjetite svetost praštanja. U obiteljima mora biti svetosti, jer, dječice, za svijet nema budućnosti bez ljubavi i svetosti, jer se vi dajete u svetosti i radosti Bogu Stvoritelju koji vas ljubi neizmjernom ljubavlju. Zato me šalje vama. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Gospina poruka 25.1. 2009.

Draga djeco! I danas vas pozivam na molitvu. Neka vam molitva bude kao sjeme koje ćete staviti u moje srce, koje ću ja predati za vas mome sinu Isusu za spas vaših duša. Želim dječice, da se svaki od vas zaljubi u vječni život koji je vaša budućnost i da vam sve zemaljske stvari budu pomoć kako biste se približili Bogu Stvoritelju. Ja sam s vama ovoliko dugo jer ste na krivom putu. Samo uz moju pomoć dječice otvorit ćete oči. Puno je onih koji živeći moje poruke shvaćaju da su na putu svetosti prema vječnosti. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

gospa

Gospa u Međugorju

Gospa nas želi odvojiti od buke u koju smo uronjeni, potaknuti u nama buđenje savjesti. Vidimo sve strašne posljedice , dezorijentiranog svijeta, svijeta bez ljubavi koji je izgubio nit za pravi smisao života, a to je život u Kristu. Bez Krista nema budućnosti svijeta, koji se time osuđuje na uništenje.Gospa nas ne upozorava da bi nas prestrašila već da nas potakne da se na vrijeme okrenemo putu obraćenja i spasenja.

Gospa nas zatim podsjeća na jednu vrlo bitnu činjenicu, svetost nije privilegija za nekolicinu odabranih, ona je tu za svakoga od nas.! Nitko nije isključen. To je poziv svojstven srcu svakog kršćanina, bez obzira na to kakvim je životom živio prije poziva. Ona nas poziva da čeznemo za svetošću, a time i da molimo s više žara, ustrajnosti i povjerenja kako bi želja za Nebom bila upaljena u našim srcima.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er