OBITELJZANIMLJIVOSTI

Glumica Blake Lively govori zašto je Ryan Reynolds divan tata: “Dom je tamo gdje mu je srce”

Ima nečeg simpatičnog u glumcima Blake Lively i Ryanu Reynoldsu. Bilo da su u pitanju neki od filmova koje su snimili, njihova preslatka djeca ili to što se jednostavno doimaju tako iskreno i cijene jedno drugo, oni su jedan od rijetkih slavnih parova za koji se doista čini da zrači radošću bračnog života.

Hollywoodske zvijezde u braku su više od 10 godina i zajedno imaju četvero male djece — izazov za svaki par! I dok su glumci sa svojim obožavateljima podijelili neke slatke obiteljske trenutke, doimaju se kao roditelji puni ljubavi, predani roditelji koji svoju djecu pokušavaju odgojiti daleko od svog holivudskog blještavila.

Ipak, jedna stvar koju par otvoreno pokazuje je njihova duboka ljubav i divljenje jedno drugome, a možda se to najbolje vidi u prekrasnom Livelynom svjedočanstvu o suprugu koje je izreklo u studenom na 36. dodjeli nagrada American Cinematheque Awards, a koje je ponovno osvanulo na društvenim mrežama, piše Aleteia.

“Dom je tamo gdje mu je srce. Zbog toga toliko svog srca vraća svom domu.” U emotivnoj izjavi ljubavi, trudna Lively izjavljuje: “Ja sam njegov dom, naše cure su njegov dom… Tata uvijek dolazi kući.” Ryan stvara magiju u svom poslu, ali čovječe, o čovječe, stvara li on magiju u svom stvarnom životu. Dom je tamo gdje mu je srce. Zbog toga toliko svog srca vraća svom domu.”

I možda je to poruka koja može nadahnuti sve bračne parove: da obiteljski dom i ljudi u njemu trebaju biti svjetionik koji svakog člana na kraju dana zove kući.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er