CRKVA

Fra Ivo Pavić: “Zloduh je snažno prisutan u vašim životima ako ste…”

Fra Ivo Pavić, župnik u Šurkovcu, često se susreće sa ljudima koji imaju problema sa demonskim napadima. Danas su napadi sve češći, intenzitet tih napada je sve snažniji i opasniji. Nerijetko, sotona i njegovi demoni dovode ljude u teška psihička stanja koja znaju rezultirati suicidom. Postavljamo razumno pitanje “zašto se to događa?”, međutim, glavno pitanje je “zašto se to sve češće događa katolicima?”

  Sveti Pavao nas jasno upozorava ovim riječima: “Ubuduče jačajte se u Gospodinu i u silnoj snazi njegovoj. Obucite svu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnog svijeta, protiv zlih duhova po nebesima” (Ef. 6, 10-12).

 Često smo opterećeni materijalnim dobrima i tjelesnim užicima svake vrste. Ugađamo tijelu koliko možemo, zanemarujemo duhovno, svoju dušu držimo u “rezervi” ne pomišljajući o posljedicama koje mogu biti katastrofalne za vječnost. Međutim, đavao i njegovi demoni ne spavaju, obilaze oko nas kao “ričući lav”, vrebajući priliku za napad, kazao je fra Ivo Pavić.

 “Naša duša, sjedinjena s tijelom postala je tako tjelesna da je nazvana tijelom: Svako se tijelo izopćilo (Post 6, 12). Naša baština je samo oholost, zaslijepljenost u duhu, okorjelost srcu, slaboća i nepostojanost u duši, požuda, pobuna strasti i bolesti u tijelu”. Sveti Ljudevit Montfortski uz ove riječi dodaje da su naša “grješna tjelesa podložna tisućama i tisućama bolesti”. Naglašavajući da se naša tijela “svakog dana kvare i u njima se zameće šuga, crv i trulež”.

Sad kad znamo ono što uistinu jesmo, trebamo znati i “pravila igre” kako doći do spasenja. Međutim, prije svega naučiti kako se zaštiti protiv snažnih nasrtaja zloga i njegovih demona. Fra Ivo Pavić nam jasno govori: “Katolici koji ne idu na Svetu Misu i ne mole, imaju problema sa zlim duhovima. Zli duh ih je neprimjetno odveo od Crkve i Boga. Katolici moraju barem nedjeljom i zapovjednim blagdanima ići na Svetu Misu”. Time naš dragi fra Ivo jasno razotkriva probleme brojnih katolika koji u svojim životima imaju snažan utjecaj sotone i njegovih demona a da ih nisu ni svjesni. “Ako stalno gledaš pornografiju, ako stalno psuješ, bogmaš, ako neopraštaš i mrziš, tada imaš problema sa zlim duhovima”, navodi ovaj franjevac.

Draga braćo i sestre u Kristu, potičemo vas da molite, osobito krunicu (Gospinu krunicu, krunicu Božjeg Milosrđa) te da živite sakramentalnim životom i da odlazite na Svetu Misu. Mnogi od vas imaju probleme u svojim životima jer ste dozvolili da vas đavao i njegovi demoni neprimjetno maknu od Crkve i Boga, kazao je fra Ivo Pavić.

   Draga braćo i sestre u Kristu, potičem vas, od srca, na molitvu za našeg dragog papu Franju, svećenike, časne sestre, biskupe i kardinale!

ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ljudevite Montfortski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Bazilije Veliki, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Saleški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Klara Asiška, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Toma Akvinski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Katarino Sijenska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Ksaverski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Nikola Taveliću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Ivan Merz, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

www.medjugorje-news.com

Izvor
https://rastimo-u-vjeri.com
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er