CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Egzorcist :Ovoga svetoga i imena punog milosti demoni se najviše boje i mrze ga…

Mons. Stephen Rossetti, svećenik i egzorcist, član egzorcističkog udruženja svećenika, iz svog bogatog iskustva s ospjednutim ljudima kaže da demoni zapravo dokazuju neupitnu svetost Katoličke Crkve i svega povezanog s njom. Donosi popis onoga što demoni uistinu mrze, a čemu bi se mi trebali približiti!

“Da bismo znali što je uistinu sveto, trebali bi pogledati što demoni uistinu mrze” ,upozorava otac Rossetti i nastavlja. “Demone muči sve što je sveto. A jedno od najvećih mučenja za demone je ulazak u katoličku crkvu. Prvo, kada se netko približava Crkvi, a zvona zvone. Demone odbija zvuk crkvenih zvona. Neki egzorcisti zvone na mala blagoslovljena zvona tijekom egzorcizma upravo iz tog razloga.

Egzorcist otkriva:

Blagoslov samoga sebe svetom vodom izvor je velikih muka za demone. Sveta voda dio je svakog egzorcizma. Jedan je od dosljedno najučinkovitijih sakramentala koji istjeruje svaku vrstu demona.

Oni ne mogu vidi se raspelo. Standardni dio svakog egzorcizma podiže znak demonskog poraza, raspetog Isusa i govori: “Ecce crucem Domini: fugite partes adversae.” Kad sam podigao raspelo u nedavnom egzorcizmu, demoni su povikali: “Skloni ga! To me peče!”

U blizini oltara obično je slika Blažene Djevice Marije. Demoni ne mogu izgovoriti ni njezino ime, toliko je sveto i milosti puno. Prestrašeni su od nje.

Kako započinje misa, svećenik prilazi i ljubi oltar. Demoni mrze svećenike, jedinstveno postavljene za Krista. Kao što mi je demon rekao usred egzorcizma, “Mrzim dan kad te je upoznala!”

Svećenička odora, moćni je sakramental. U egzorcizmu položio sam svoju štolu na opsjednute, a demoni su zavijali od boli: “Skini je! Skini je!”

Demoni čine sve što mogu da opsjednuta osoba spriječi odlazak na misu i pričešćivanje. Opsjednuta osoba rekla je da joj je hostija okusom poput “mrtve životinje”. Demoni se gnušaju stvarne prisutnosti. Sotonski kultovi znaju koliko je posvećena hostija sveta, zbog čega je pokušavaju ukrasti i oskrnaviti.

egzorcist

Sve u vezi s katoličkom crkvom gadi se demonima jer je sveta. Njihov mučeni odgovor snažno je i jasno svjedoči o svetosti Crkve i mnogostrukim milostima iznutra. Onda, ne bi li svakodnevni posjet Crkvi za sve nas bio milostiv trenutak? Postoji li doista nešto važnije ili milosti ispunjenije od dnevne mise?”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er