VJERA I DUHOVNOST

Čudesno svjedočanstvo: Nadnaravna moć Gospinog imena nasuprot vrata pakla!

Čudesno svjedočanstvo: Nadnaravna snaga Gospinog imena nasuprot vrata pakla! Vrata Pakla neće prevladati nad Crkvom ili nad njenom Majkom, upozorava svećenik

‘Bio je to vrlo težak slučaj. Mladu su ženu opsjedale stotine demona, a Sotona ih je osobno vodio. Ali što je slučaj teži, to jače milosti daje Bog.

U ovom sam slučaju znao da će nam trebati najbolje što Bog može poslati.

Približavali smo se kraju, nakon bezbroj sati ružnih i bolnih seansi. Demoni su postajali sve slabiji i sada su bili poslušniji, na svoje veliko zaprepaštenje.

Zapovjedio sam im, u ime Isusovo, da nam kažu: “Kada ćete otići i na koji način?” Demoni su nevoljko odgovorili: “Ona dolazi.”

Svi u sobi znali su tko je ona. Demoni ne bi izgovorili ime Majke Božje. Njezino ime, kao i ime njezina Sina, samo je po sebi sveto.

Napokon je došao dan i trenutak se približio. Soba je utihnula, a opsjednuta žena rekla je: “Ovdje je.”

Kad se Djevica tiho približila, demoni su počeli divlje mlatati. Nije rekla ništa osim da je blistava Kristova svjetlost koja je sjala kroz skromnu sluškinju Božju bila premoćna.

Vrisnuo je i sam Sotona. Nakon vrištanja i mlaćenja nekoliko puta, princ tame je otišao. Bilo je gotovo.

Sada molim sve opsjednute da se posvete Majci Božjoj kao dio procesa ozdravljenja. Molimo Mariju ne samo da istjeruje demone, već da zaštiti oštećenu osobu do kraja njihova života, sve dok je ne primi u Kraljevstvo.

Vrata Pakla neće prevladati nad Crkvom ili nad njenom Majkom.,’ svjedoči profesor, svećenik i egzorcist mons. Stephen Rosetti.

Izvor

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er