SVIJETVIJESTI

CIRKUS CIJEPLJENJE Zdravom mladiću ponudili da se cijepi preko reda a razlog je više nego nevjerovatan

CIRKUS CIJEPLJENJE! Neki su mu sugerirali da je trebao prešutjeti i cijepiti se, no drugi su se pitali kako to da liječnici nisu reagirali kada su pročitali da jedan čovjek, s obzirom na te dimenzije i kilažu, teži koliko i jedan prosječni tenk.

Poprilično smiješna priča dolazi iz Velike Britanije. Tamo je već više od 15 milijuna ljudi primilo prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa, a prvi su, kao i svugdje na svijetu, ranjivije skupine, starije osobe itd. Među ranjivije skupine spadaju i oni s višim indeksom tjelesne mase zbog većeg rizika od razvoja težeg oblika bolesti. 

Sutradan, iz znatiželje, nazvao je svog liječnika da provjeri o čemu je riječ i zašto su mu ponudili cijepljenje. Otkrio je da mu je u zdravstveni karton upisano da je visok tek 6,2 centimetra, umjesto stvarnih 187 centimetara, što je pokazalo suludi indeks tjelesne mase od 28.000. Tsko je umjesto 6,2 centimetra u podacima je trebalo pisati 6,2 stopa, koje kada se pretvore u centimetre, daju njegovu stvarnu visinu. 

Neki su mu sugerirali da je trebao prešutjeti i cijepiti se, no drugi su se pitali kako to da liječnici nisu reagirali kada su pročitali da jedan čovjek, s obzirom na te dimenzije i kilažu, teži koliko i jedan prosječni tenk.

www.medjugorje-news.com/vecernji.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er