ČITLUKVIJESTI

Završili 65. Dani berbe grožđa u Čitluku

Tradicionalna turističko-kulturno-gospodarstvena manifestacija, 65. Dani berbe grožđa „Brotnjo 2020“  završili su jučer biciklističkom turom „Biciklom kroz broćanske vinograde“ koju su organizirali Općina Čitluk i Biciklistički klub Brotnjo.

U vožnji biciklom kroz broćanske vinograde uz članove BK Brotnjo sudjelovali su članovi Biciklističkog kluba Ljubuški, ostalih klubova te rekreativci. Biciklistička tura bila je podijeljena u dva dijela, turu dugu 16 km i turu dugu 25 km a u obje ture sudionici su, bilo da je riječ o djeci i početnicima ili članovima biciklističkih klubova, na biciklima prošli kroz dio broćanskih vinograda smještenih uz put kroz polje od Čerina do Čitluka.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3455112677886300&type=3

Mali predah od bicikliranja sudionici vožnje kroz broćanske vinograde imali su kod stećaka na lokalitetu Visočica – Bakri, gdje su ih s osvježenjem dočekale članice i član HKUD Brotnjo te Borislav Šimović, član Organizacijskog odbora Dana berbe grožđa.

Prigodno druženje biciklisti su imali i na kraju ture, gdje ih je dočekao Predrag Smoljan, predsjednik Organizacijskog odbora i zahvalio im što su svojim sudjelovanjem obogatili ovogodišnje Dane berbe grožđa.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3455112677886300&type=3

Bili su to Dani berbe grožđa održani u posebnim uvjetima, zbog čega je i program najstarije manifestacije ove vrste u BiH ali i šire, morao biti prilagođen.

www.medjugorje-news.com/citluk.ba

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er